progovorila o starenju

Sarah Jessica Parker ne voli botoks: 'Ja sam glumica - moram pomicati obrve'

24.10.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Premda se od slavnih dama očekuje da uvijek budu savršene, neke od njih unatoč ponekim fizičkim nedostacima odlučno su se suprotstavile plastičnim operacijama. Brojne ljepotice nikada nisu podlegle pritiscima okoline, a među njima je i Sarah Jessica Parker

Slavna glumica ranije je izjavila da svoj izgled doživljava 'pristojnim' te da se ne voli baš promatrati u ogledalu. No sada je poručila da 'ne razumije' kulturološki naglasak koji se stavlja na starenje i rekla kako je isključila mogućnost da će ikada imati botoks.

Sarah Jessica Parker progovorila je o dvostrukim standardima u Hollywoodu. Govoreći za The Telegraph, kazala je: 'Toliko sam zbunjena činjenicom da većinu muškaraca mojih godina jednostavno nikad ne pitaju o starenju.

Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

'Svi se probudimo, događa nam se milijun stvari, jednostavno ne razumijem naglasak koji se stavlja na razmišljanje o starenju', kaže 58-godišnja zvijezda. Ispričala je i kako ne planira ići na botoks, rekavši da bi to moglo negativno utjecati na njezinu karijeru. 'Glumica sam, moram pomicati obrve. Suđeno mi je da dijelim emocije i komuniciram svojim licem', poručila je.

Dodala je kako ne misli da bi se njezinom suprugu, glumcu Matthewu Brodericku, svidjela ideja da stavi na sebe nešto protiv bora. Ranije je rekla kako postoje tri beauty stvari u koje se kune: serum, balzam za oko očiju i zaštitni faktor iz Rocove linije Revive + Glow.

Sarah je nedavno surađivala s tvrtkom Roc Skincare na njihovom projektu Look Forward, inicijativi za poticanje optimizma oko starenja i osjeća olakšanje što radi s brendom za njegu kože koji nije opsjednut mladošću. 'Vjerojatno sam manje zabrinuta zbog starenja nego prije godinu dana. Jednostavno nemam vremena i energije za brigu', priznala je.