snimljen u izlasku

Samozatajna Ana: Mladen Badovinac konačno pokazao suprugu

13.11.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Dramska predstva 'Crvena voda' Jurice Pavičića, ovog vikenda je premijerno izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, a privukla je mnoštvo poznatih lica. Među njima je bio i frontmen jedne od najpopularnijih hip/hop grupa TBF, koji je stigao u pratnji voljene životne družice

Mladen Badovinac već je tri desetljeća neizostavno ime domaće scene no nikad nije volio previše govoriti o svom privatnom životu. Osim na događajima vezanim uz glazbu i sam se rijetko pojavljuje u javnosti, a sad je stigao u pratnji supruge Ane. Fotografi su ih 'uhvatili' na ulazu u kazalište, a držali su se za ruke.

Par se vjenčao u listopadu 2019. godine u Makarskoj (tulum su imali u sad već bivšem klubu Circus Monty Python), a kao kruna ljubavi stigao im je sin Vedran. Upravo su ga obveze oko sinčića, priznao je Mladen svojedobno, odvratile od crnih misli za vrijeme pandemije.

Prošlog je ljeta priznao da je njegov nasljednik 'aktivniji od tate' i najavio da će se 'mali očito baviti sportom', a prije toga je otkrio da je mališanu 'prva ljubav bila reggae'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Premijera predstave 'Crvena voda' Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, za suprugu je svojevremeno ispričao da 'voli muziku i da se kuže po ukusima pa da 'doma često freestylejaju, bacaju jedan drugome rime i tako komuniciraju'. Čak su, kazao je, 'razmišljali da nešto ozbiljnije zajedno naprave, ali nakon što su dobili dijete više nemaju vremena ni za što'.

Roditeljske obveze jedan su od razloga zbog kojih TBF-ovci još nisu objavili album (zadnjeg su izbacili 2015. godine). Uz to, Badovinac je kao problem naveo i činjenicu da u Splitu nemaju dobar prostor u kojem se mogu ‘prepustiti stvaranju’. No poznati splitski bend je u međuvremenu zabilježio brojne glazbene suradnje, a tijekom ove godine imali su veliku unplugged turneju.

VESELO UZ VESELJKA

Gornji grad u ritmu TBF-a: Splićani hitovima zagrijali hladnu zagrebačku noć

Pogledaj galeriju