Simpatičan Splićanin

Mladen Badovinac, frontman TBF-a, o svirci za Novu godinu i sinu Vedranu: 'On je totalno živahno dite'

29.12.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Grupa TBF svojim pjesmama odavno je ušla u urbanu legendu. Trenutno se spremaju za doček Nove godine na splitskom Zvončacu, a jedan od najprepoznatljivijih vokala benda odradio je radijsko gostovanje na kojem je među ostalim govorio o tome koju je dobru stvar pandemija donijela glazbenicima, otkrio čime bi se bavio da nema svirki, a pričao je i o svom nasljedniku

Mladen Badovinac gostovao je na Radio Dalmaciji, a TBF-ovci jedva čekaju izaći pred domaću, splitsku publiku. 'Kupili smo nove metle, tako da ne ostane ni mrvica od ove stare godine. Bit će super zabava, bit će super atmosfera. Najdraže od svega nam je što smo doma, nismo već nekoliko godina svirali kući za Novu godinu', rekao je u showu 'Dobar dan, Dalmacijo'.

Ispričao je i što se u zadnje vrijeme promijenilo za glazbenike. 'Jedna od rijetkih dobrih stvari koje je donijela pandemija je raniji početak koncerata. Očito na Balkanu treba ovako neki apokaliptični događaj da i mi kao i zapadni svijet imamo svirku u 20 sati, koja lijepo završi u neko normalno vrijeme dok još nismo svi potpuno izbezumljeni', smatra frontmen.

Neki se se njegove kolege morale zbog pandemije snaći na druge načine, osigurati nove izvore prihoda te je Mladen otkrio što bi radio da nije glazbenik. 'Vodio bih coffee shop u Amsterdamu. Svi ulaze veseli, izlaze veseli', iskren je.

Progovorio je i o sinu Vedranu koji će u siječnju napuniti dvije godine. 'Ne voli ni danas baš puno spavati noću. Sve je živahniji, moram ga skidati s lustera. On je totalno, živahno dite, koje takvo treba biti. Zdrav je, vesel i piči okolo, upoznaje svijet i to je super. Svaki tren će progovorit. Ima ritma, pleše otkad je stao na nogice. Prva ljubav mu je bila reggae', otkrio je Badovinac.

  • +4
Mladen Badovinac Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL