U DIRTY OLD SHOPU

Samo danas možete ugrabiti gomilu jeftinih karata za koncerte

30.05.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Za sve one koji bi htjeli doživjeti dio bogate zagrebačke koncertne ponude, a cijena karata im je i dalje previsoka, agencija LAA pripremila je ugodno iznenađenje. U utorak od 18 do 20 sati u Dirty Old Shopu u zagrebačkoj Tratinskoj ulici ulaznice za ogroman broj koncerata bit će snižene za 20 do 30 kuna, a svakog kupca očekuju i pivo, grickalice te poseban poklon

Najveći popust dobit će kupci ulaznica za koncerte potkraj lipnja na Šalati, pa će se tako karte za Prophets of Rage (House of Pain, Skindred, Black Peaks) umjesto za 240 samo u utorak moći kupiti za 210 kuna. Trideset kuna iznosi i sniženje za The Cult (220/samo na ovom događaju 190) te Sigur Ros (270/240 i 250/220). Oni koji nisu stigli ugrabiti kartu za rasprodan koncert Cigarettes After Sex, posljednjih 25 karata po cijeni od 80 kuna mogu kupiti samo na ovom događaju.

U Dirty Old Shopu moći ćete kupiti i velik broj plakata za još uvijek neodržane koncerte, a svaki kupac karata dobit će na poklon jedan od plakata s događaja koje je ova agencija organizirala proteklih godina, poput koncerata Iron Maidena, Laibacha, Die Antwoorda itd.

Sam Dirty Old Shop također će pratiti koncept događaja, pa će na sniženju biti pojedine ploče, CD-i i majice, posebno one izvođača koji sviraju potkraj lipnja na Šalati.

Više informacija o samom događaju i detaljan popis cijena karata za sve koncerte na popustu pročitajte ovdje.