privlači pozornost

Salma Hayek vatrenim fotografijama iz mladosti zapalila društvene mreže

19.01.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Slavna Meksikanka Salma Hayek bila je i ostala seks-simbol, a svoj status redovito 'brani' objavama na društvenim mrežama. Sada se vratila nekoliko desetljeća unazad, a fotografije su komentirala brojna poznata imena

Postalo je posve uobičajeno da glumica Salma Hayek povremeno užari društvene mreže. Najčešće je to tijekom ljetnih mjeseci kada objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, no sada je odlučila zagrijati i ove hladne zimske dane. Novom se objavom prisjetila mladosti i jednog zanimljivog photosessiona.

Danas 57-godišnja glumica objavila je flashback fotografije iz 1990-ih na kojima je pozira potpuno gola u krevetu sa srebrnim plahtama.

Njezin zaštitni znak - gusta crna kovrčava kosa - ovdje je u prvom planu, a atraktivnosti fotografije svakako pridonosi i upravo ona sama u tri različite poze.

'Neki kažu nikad se ne osvrći, ali ponekad je to najbolji pogled', napisala je u opisu.

Ubrzo nakon što je Salma objavila fotografije, njezina prijateljica Camila Cabello dala joj je kompliment, a pozitivnim reakcijama pridružile su se i brojne poznate dame. Kate Hudson je u sekciji komentara ostavila četiri emojija vatrice, dok je Blake Lively ostavila onaj kojem cure sline.

  • +3
Salma Hayek s roditeljima Izvor: Profimedia / Autor: OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia