morska idila

Romantika na najjače: Zaljubljeni nogometni reprezentativac i njegova draga uživaju u Dubrovniku

25.05.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Adriana Đurđević i stoper hrvatske nogometne reprezentacije Duje Ćaleta-Car u vezi su dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova koji plijene pažnju gdje god da se pojave. Trenutno skupa vrijeme provode u Hrvatskoj

Lijepa 28-godišnja pravnica postala je zvijezda društvenih mreža kada se saznalo da je osvojila domaćeg nogometaša Duju Ćaletu-Cara. Osim fotografija na kojima pokazuje svoje krpice, Adriana Đurđević često objavljuje i intimne trenutke sa svojim dragim s kojim zadnjih gušta u romantici u za nju najposebnijem gradu na svijetu. Najdraže svakodnevne geste su im zagrljaji pa tako na friško objavljenoj fotografiji na Instagramu poziraju - zagrljeni.

Dio karantene proveli su u Marseilleu, u kućnoj karanteni. Dane su, kako je nedavno otkrila Adriana, provodili trenirajući svaki dan, igrajući razne igrice, stolni tenis i pikado, kuhajući i čisteći, gledajući serije i filmove te čitajući knjige. U Dubrovniku pak vrijeme provode s Adrianinom sestrom Antonelom Đurđević Bujak i ostatkom obitelji te uživajući u ljepotama Grada.

Kako je Adriana svojedobno priznala, jako je sretna sa svojim partnerom, ističući kako ih je veza oboje promijenila na bolje. Jednom prilikom je ispričala kako voli sve Dujine mane i vrline, ali ipak joj jedna stvar smeta, a to je što stalno mora gledati nogomet. Skupa su manje od tri godine, a prije godinu i pol dana preselili su se u Francusku.

View this post on Instagram

💜 @andreazvonodizajn #dress #dubrovnik #croatia

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on