talijanska ljepotica

Rijetko se pojavljuju u javnosti: Modna ikona s monegaškog dvora zablistala poput grčke božice uz ponosnog supruga, unuka glumice Grace Kelly

18.06.2021 u 15:12

Bionic
Reading

U Ateni se održala Diorova emisija Cruise 2022, jedan od najvećih modnih događaja od početka pandemije, a revija je okupila brojne goste među kojim su bili i neki članovi kraljevskih obitelji. Jedni od njih bili su supružnici Beatrice Borromeo, talijanska novinarka i nasljednica vrlo ugledne milanske aristokratsko-crkvene obitelji i Pierre Casiraghi, najmlađi sin princeze Caroline od Monaca i unuk Grace Kelly

Dugogodišnja prijateljica modne kuće i ambasadorica brenda od početka 2021. godine, 35-godišnja Borromeo je stigla u glamuroznom izdanju koje podsjeća na grčke božice u zadivljujućoj zlatnoj haljini s resama i okruglim izrezom i izvezenim perlicama. Kosu je podigla u 'helensku' isprepletenu punđu kako bi pokazala blistave naušnice. I njezin suprug izgledao je jednako otmjeno u tamnoplavom odijelu.

Poznato je kako za većinu svojih formalnih izlazaka Beatrice Borromeo odijeva Dior.

Kraljevski par ostavio je svoja dva sina Stefana (nazvanog po Casiraghijevom pokojnom ocu) i Francesca kod kuće. Podsjetimo, par se vjenčao 2015. godine u njezinoj rodnoj Italiji te Monaku, a mladenka je nosila pet različitih haljina.

  • +9
Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par ne živi tipičnim kraljevskim životom, imaju farmu na jugu Francuske. Ranije je Beatrice Borromeo ispričala da ona i suprug imaju koze, krave, konje, ovce o kojima se brinu, a sami rade vlastiti sir, uzgajaju povrće te im je želja jednog dana prošire svoje poslovanje.