NEPREPOZNATLJIV

Rijetko se pojavljuje u javnosti: Kontroverzni pjevač iznenadio novim imidžem

07.05.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Poput bivše supruge, kraljice burleske Dite von Teese, osebujni glazbenik Marilyn Manson nije želio propustiti glamuroznu zabavu luksuznog brenda Cartier

Duže izbivanje iz javnosti kontroverzni pjevač Marilyn Manson odlučio je prekinuti dolaskom na holivudsku zabavu brenda Cartier, na kojoj je imao priliku susresti se s bivšom suprugom, kraljicom burleske Ditom Von Teese, s kojom je nekad činio najbizarniji par Hollywooda.

Poznat po teatralnom izgledu i glazbenom izričaju kojim je godinama šokirao javnost, Marilyn Manson sve je uspio iznenaditi netipičnim i nimalo provokativnim izdanjem u kariranom odijelu. Osebujnu pojavu pjevač je često naglašavao jakom šminkom, no ona je ovaj put izostala.

Marilyn Manson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pravim imenom Brian Walker, Marilyn Manson bio je u vezi s Ditom čak sedam godina prije nego što su se vjenčali, a krajem 2006. godine kraljica burleske podnijela je zahtjev za razvod zbog 'nepomirljivih razlika'. Iako su imali burnu brakorazvodnu parnicu, Marilyn Manson i Dita Von Teese danas su u prijateljskim odnosima.