u madrid

Richard Gere spreman na veliku promjenu: Obitelj želi preseliti u Španjolsku

21.04.2023 u 15:00

  • +2

Richard Gere i Alejandra Silva

Izvor: EPA / Autor: Javier Etxezarreta

Bionic
Reading

Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva često putuju u Španjolsku, a čini se da tamo planiraju i ostati. Supružnici su viđeni u obilasku prestižnih škola i nekretnina, što navodi na zaključak da će Alejandrina rodna Španjolska postati dom ove obitelji koja voli svoju privatnost

Richard Gere ljubavnu je sreću pronašao u plavokosoj Španjolki Alejandri Silvi s kojom se odlučio pritajiti i živjeti privatniji život. Iako se ne pojavljuju često u javnosti, ponekad na društvenim mrežama pratiteljima daju uvid u to kako provode dane, a samo rijetki neće shvatiti da Španjolska ima posebno mjesto u srcima njihove obitelji. Upravo zato obitelj razmišlja o velikom koraku!

Slobodno vrijeme ova četveročlana obitelj rado provodi u Španjolskoj, a tijekom ljeta obično su u Galiciji, gdje provode vrijeme na obiteljskom imanju. Povremeno su viđeni na obližnjoj plaži Bastiagueiro kako provode lijepe obiteljske trenutke.

Pitanje je hoće li njihovo omiljeno mjesto za odmor postati njihov dom!

Richard Gere i Alejandra Silva traže nekretninu u Madridu

Richard Gere i Alejandra Silva viđeni su u Madridu, a tamo su posjetili i renomiranu međunarodnu školu te pogledali nekoliko nekretnina u ekskluzivnoj urbanizaciji u pratnji agenta za nekretnine. S obzirom da je u ovoj priči lako povezati dva i dva, mnogi smatraju da se poznati holivudski glumac planira preseliti u glavni grad Španjolske.

73-godišnja zvijezda i njegova 40-godišnja supruga živjeli su na ranču od 21 hektara, udaljenom 80 kilometara od New Yorka. Tamo su uživali daleko od gradske vreve New Yorka, a za njih ranč ima i posebni značaj jer su se tamo i vjenčali.

Ipak, imanje su navodno zamijenili vilom u New Canaanu, mirnom gradiću u državi Connecticut, koja je pripadala pjevaču i tekstopiscu Paulu Simonu. Tamo uživaju na 820 četvornih metara, šest soba i komadu zemlje od trinaest hektara. Također daleko od gradskog kaosa, tamo vode mirniji život okruženi životinjama, voćnjacima i idiličnim privatnim jezerom uživajući u ljubavi koja se rodila prije devet godina.

U NEW YORKU

Zavirite u luksuznu vilu za koju je Richard Gere izdvojio nešto manje od 10 milijuna dolara

Pogledaj galeriju