RIJETKO JE POKAZUJE

Reper Stoka pohvalio se atraktivnom suprugom, a obožavatelj mu poručio: 'Ti si sretan čovjek'

17.07.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Sa lijepom brinetom Jasnom, reper Marin Ivanović Stoka u braku je od 2018. godine, no ona je odlučila da neće biti dijelom javnog života, zbog čega se rijetko i pojavljuje. No, sada se reper odlučio pohvaliti ljubavi svog života

Jasna Ivanović već se neko vrijeme aktivno bavi fitnessom, stoga ne čudi da je tijelo dovela do savršenstva. Skinula se u crveni bikini, koji je dodatno istaknuo njezinu preplanulu put, a potom je, za savršenu fotografiju, legla na stepenice i pozirala svom suprugu.

A upravo on je na svom Instagram profilu objavio tu fotografiju, želeći se pohvaliti svojom lijepom suprugom, pa joj je napisao: 'Moja morska vila'. Riječ je o reperu Marinu Ivanoviću Stoki, a kojem su odmah mnogi ostavili komentare, među ostalima i onaj u kojem je stajalo: 'Ti si sretan čovjek'.

Par je inače u braku od 2018. godine, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji nakon samo godinu dana veze. Ona je itekako bila njegova najveća podrška u trenucima kada je zbog ovisnosti završio u komuni, a nakon izlaska spas je pronašao u vjeri, ali i svojoj Jasni.

  • +2
Marin Ivanović Stoka Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Vjenčanje je održano u zagrebačkoj crkvi sv. Franje na Kaptolu, a prisustvovali su tek najbliži članovi obitelji.