o svemu ponešto

Marin Ivanović Stoka: 'Sa suprugom obožavam biti ispod dekice i gledati filmove i serije'

22.11.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Nakon deset godina izbivanja reper se vratio na male ekrane, a u novom projektu stoji uz bok jednoj od najpoznatijih domaćih voditeljica, Antonijom Blaće u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji!' (inačici popularnog 'The price is right'). Već petu sezonu zagrebačkoj Vidri izvodi hvaljenu monodramu 'Stara škola kreka' i najavljuje duhovni rap album

'Presretan sam što mi se ukazala prilika za ovakvim poslom, i nakon dugo vremena, točnije, deset godina nisam imao ovakav angažman. Molio sam za ovakvu ponudu i presretan sam, jer ovo je supershow i još ga radim s Antonijom Blaće', rekao je Marin Ivanović Stoka za Slobodnu Dalmaciju. Snimanja su, kaže, naporna, radi se od jutra do navečer, ali sve mu je to gušt kada vidi da su gledatelji zadovoljni.

Svoju suprugu je osvojio iskrenošću i time što su se dugo upoznavali. 'Iako, kliknuli smo na prvu i znali smo što trebamo dalje. Došla je zbog mene iz Amerike, iako je tamo imala posao, ali Bog je želio da dođe k meni. Bez nje ništa ovo ne bi bilo moguće', ističe. Obožavaju, otkrio je, biti zajedno ispod dekice i gledati filmove i serije.

  • +3
Marin Ivanović Stoka Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Nedavno je objavio novi album, a inajavljuje i duhovni rap album. 'Sad je izišao moj novi album 'Sve su to rime', i izlazi singl s tog albuma 'Ljubav mi je Jasna', i to je prva ljubavna stvar koju sam posvetio svojoj supruzi. A na jesen izlazi duhovni rap album 'Gospodin Bog', jer sam za većinu stvari zaslužan Bogu. To je prvi duhovni album na ovim područjima, a pokrećem i street wear brand posvećen Bogu. U kolaboraciji s Alfom ću napraviti 'Aleluja' street wear za sve ljubitelje Boga, s decentnim malim obilježjima na odjevnim predmetima', poručio je.

Naglašava da će se premjestiti iz malih dvorana u malo veće dvorane jer će 'sad pjevati za Boga, jer budući da mu je on dao taj talent pisanja rima, vrijeme je da mu vrati'. Monodramu 'Stara škola kreka' već pet sezona uspješno izvodi u zagrebačkoj Vidri. Rasprodane su karte, a ima još pet predstava do Nove godine. Ispričao je ponešto i o svojim planovima.

'Pokušavam živjeti dan za danom i veseliti se svemu. Iskreno sam zahvalan na svakom danu, bio kišni ili sunčan, i mislim da je svaki dan dar koji se treba iskoristiti na što pozitivniji način. Pa i ovaj posao je lijepa stvar gdje mi je dana prilika da u ovo crno doba Antonija i ja unesemo tračak svjetla ljudima u domove', smatra popularni reper.