PAKLENI SUSJEDI

Rat ne jenjava: Bivši suprug Jennifer Aniston na udaru bijesnog susjeda

01.03.2019 u 14:38

Bionic
Reading

Justin Theroux, slavni glumac i bivši suprug Jennifer Aniston već više od godinu dana vodi rat sa susjedom u stambenoj zgradi u New Yorku. Nakon fizičkih obračuna, svađa i prijetnji, slučaj je završio na sudu

Po prvi puta su se na sudu u New Yorku ovaj tjedan sastali zaraćeni susjedi Justin Theroux i Norman Resnicow. Slavni američki glumac već nekoliko mjeseci ne dolazi do dogovora sa svojim susjedom u stambenoj zgradu na Manhattanu.

Problem je nastao zbog 40 kvadrata posjeda za kojeg oboje tvrde da im pripada. Budući da se nisu mogli dogovoriti sami, cijeli će slučaj sada rješavati sudac.

'Zahtjevamo natrag svoj posjed i jedino što uz to želimo je mir', rekao je navodno na sudu Eric Sherman, odvjetnik 47-godišnjeg glumca.

  • +3
Justin Theroux i Laura Harrier Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mi također želimo mir te da nas se ostavi na vlastitom posjedu u kojem stanujemo', uzvratila je pak obrana spornog susjeda. Saslušanje je trajao sat vremena, a do dogovora još uvijek nije došlo. Cijelu stvar otežava što je gospodin Resnicow po profesiji odvjetnik i dobro zna zaobići zamke koje mu se nalaze na putu.

'Gospodin Resnicow je odvjetnik i jako dobro koristi svoje vještine kako bi otežao ovaj slučaj', rekla je odvjetnica glumca Therouxa. U prilog holivudskoj zvijezdi ide potpora ostalih susjeda koji se već godinama žale na uznemiravanje i nestabilno ponašanje gospodina Resnicowa.

  • +3
Justin theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o dijelu stubišta i podruma, koji su navodno u vlasništvu Justina Therouxa, a koje trenutno koristi omraženi susjed i iz kojeg odbija iseliti. Uselio je davne 2004. godine.

Svjedoci ročišta tvrde da Resnicowa obrana nije dala nikakva valjane argumente da je to zbilja njegov posjed te da su na zahtjev obrazloženja lupali šakama o stol i povisivali tonove. Cijeli proces nastavlja se na sudu, a do tada bivši suprug slavne Jennifer Aniston mora trpjeti bijesnog susjeda.

O sukobu Justina Therouxa i Normana Resnicowa pisalo se već prije nekoliko mjeseci, kada je još aktualna supruga Jennifer Aniston optužila susjeda da ih špijunira i fotografira kroz prozor. Upravo sve to uzrokovalo je dodatne nesuglasice u braku Aniston-Theroux, osobito nakon što je Theroux odlučio podići sudsku tužbu, u iznosu od 350 tisuća dolara, protiv Resnicowa, koji se svim silama trudio zaustaviti renoviranje stana slavnog para.