FANOVI SU ODUŠEVLJENI

Rafael Dropulić Rafo ne može bez glazbe: Vraća se na pozornicu u velikom stilu

01.04.2019 u 11:10

Bionic
Reading

Mnogi ga pamte kao osebujnog pobjednika reality showa Nove TV Story Super Nova, talentiranog glazbenika koji se nakon kratkog bivanja na sceni povukao i u potpunosti posvetio obitelji i vjeri. Rafaelu Dropuliću Rafi nije splasnula ljubav prema glazbi pa je s glazbenikom Antom Cashom snimio novu navijačku himnu za naše rukometaše, a sada će ga publika moći čuti i uživo

Legendarnom rockeru iz Ploča bilo je tek 15 godina kad je osvojio prvo mjesto publike na festivalu pjevača u rodnim Pločama. Pet godina kasnije, pobjeda u natjecateljskom showu je Rafaelu Dropuliću Rafi omogućila da se predstavi široj javnosti. Osvojio je i nagradu od 100 tisuća kuna od čega je veći dio donirao je za izgradnju crkve u rodnim Pločama.

U međuvremenu se na malim ekranima pojavio još samo u reality showu 'Farma' 2008. godine, gdje je također pobijedio, a onda se maknuo sa scene, počeo studirati i raditi u Odjelu za poduzetništvo grada Zagreba. Oženio se i dobio i dijete. Više nije održavao koncerte no nastavio je pjevati u crkvenom zboru s reperom Antom Cashom s kojim je prošle godine snimio navijački singl.

Sad će Rafo sa svojim kolegom Antom Cashom, Alanom Hržicom, grupom Emanuel te brojnim drugim izvođačima duhovne glazbe nastupiti na tradicionalnom koncertu 'Progledaj srcem' u zagrebačkoj Areni.

Riječ je o koncertu koji se održava u produkciji Laudato TV-a gdje Rafo počeo uređivati i voditi emisiju 'Blagoslovljen tek'. To je emisija u kojoj obilazi Hrvatsku i dolazi u goste ljudima koji osim što odlično kuhaju imaju snažno svjedočanstvo vjere.

  • +2
Rafael Dropulić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL