U novoj avanturi

Prošle je godine HGSS spašavao Ivanu Paradžiković s Papuka, evo kako se snašla u novoj avanturi na omiljenoj planini

16.07.2021 u 15:06

Bionic
Reading

U listopadu prošle godine nekadašnja voditeljica i urednica emisije 'Provjereno' Nove TV proživljavala je pravu dramu. Izgubila se u šumi, a pritom su se poklopile još neke nemile okolnosti. Sve je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu. Sada je Ivana Paradžiković opet na Papuku

'Paradžiković na Papuku, epizoda druga. Ovog se puta nisam izgubila. Sada sam se pronašla. Kako više nisam amater, naučila sam kako se ide u šumu: u punoj spremi! svjetleći štapić od zagrebačkih vatrogasaca, ako me opet, nedobog više, uhvati mrak. Personal location beacon koji sam dobila na poklon kada sam se zadnji put izgubila i zbog kojeg više nikada neću biti izgubljena, jer jednim pritiskom na gumb, on preko satelita odmah šalje poziv upomoć', pojašnjava u svojoj novoj objavi Ivana Paradžiković.

Otkrila je i da ju je ovoga puta na Papuk povela Marika Marić koja ju je spasila zadnji put.

'Prijateljica na koju sam beskrajno ponosna, kao i zapravo na sve članove HGSS-a... jer tek sam sada, iz prve ruke, nekog sebi bliskog, vidjela i doživjela kako izgleda njihov život! 0-24 stand by, jer kad netko nazove, oni ostavljaju svoje živote i hitaju spašavati tuđe. I to čine potpuno besplatno. Uostalom, kao da to i može imati neku cijenu. To činiš jer si ispravan čovjek! Kad narastem i ja želim biti GSS Hrvatska', završila je objavu.

Podsjetimo, sredinom listopada je s pratiteljima podijelila u kakvoj se nevolji našla u Virovitičko-podravskoj županiji. Ona se tada, naime, izgubila s još dvoje prijatelja i dva psa prilikom šetnje na Jankovcu te su morali potražiti pomoć HGSS-a. U svojoj objavi otkrila je kako je to spašavanje postala avantura života nalik na filmsku priču, jer ju je, neočekivano, spasila ista osoba kao i prije gotovo 30 godina.