sve je iznenadio

Princ William napokon se oglasio, a objavu je posvetio - lijepoj plavuši

10.04.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Princ od Walesa nakon dugo vremena bio je aktivan na društvenim mrežama, no samo kako bi uputio poruku engleskoj nogometašici

Otkako je Kate Middleton video porukom obznanila da boluje od raka, zajedno s princem Williamom povukla se u privatnost i mir obiteljskog života. No, budući kralj napokon se oglasio na društvenim mrežama, ali ne objavom koju su svi čekali.

Naime, dok javnost s nestrpljenjem čeka novosti o stanju njegove supruge i oca, kralja Charlesa koji također boluje od raka, princ William poslao je zahvalnicu - nogometašici.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Hvala ti za toliko nezaboravnih nastupa za Lavice! Sada ti želim mnoštvo golova za Villu!', napisao je engleskoj reprezentativki Rachel Daly na Instagram Storyju profila koji dijeli s Kate.

Princ William poznat je kao zagriženi fan birminghamske Aston Ville, za koju igra upravo Daly koja je zvijezda ženske momčadi. Nogometašica je s Engleskom osvojila Euro 2022 te ranije danas najavila povlačenje iz reprezentativnog dresa u kojem je nastupila 84 puta.

Upravo to potaknulo je princa od Walesa da joj zahvali brojne uspješne nastupe za Englesku, a kako bi svemu dao osobni potpis, na dnu 'storyja' potpisao se slovom W.

Ova poruka bila je prvo oglašavanje u javnosti od objave videa u kojem je Kate obznanila svoju dijagnozu i tako stala na kraj teorijama zavjere koje su tjednima kolale usred njenog izbivanja iz javnog života.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ i princeza od Walesa propustili su i tradicionalan odlazaka na uskršnju misu te blagdane proveli na spokojnom imanju u Sandringhamu.

samo najuži krug

Evo tko je sve bio s kraljem Charlesom na misi: Jedno lice sve je iznenadilo

Pogledaj galeriju