zlatno doba mode

Prijateljice se drže zajedno: Vladale su modnim pistama, a sada su tu nasljednici

09.05.2023 u 19:28

Bionic
Reading

Cindy Crawford, Helena Christensen i Christy Turlington zajedno su se fotografirale za Instagram, a fotografije su pokazale da njihova ljepota uistinu ne blijedi. Prijateljice su zbližile i svoju djecu, a Kaia Gerber otkrila je da zajedno stvaraju vrijedne uspomene

Osamdesete su bile razdoblje u kojem naslovnice nisu krasili oni s najvećim brojem pratitelja na Instagramu, već one djevojke koje smatrane najljepšima i najženstvenijima. Njihove su bile sve modne piste i počasna mjesta na revijama, a o njihovoj ljepoti i danas se priča. Cindy Crawford, Helena Christensen i Christy Turlington dijelile su najveće i najznačajnije modne piste, a i danas ih veže snažno prijateljstvo.

Tri ljepotice okupile su se i proslavile svoje prijateljstvo, a druženju su se pridružila i njihova djeca. Lijepa je to priča o dugogodišnjem prijateljstvu koje je izdržalo razne karijerne izazove u nemilosrdnom svijetu modelinga.

'Doživotna prijateljstva. Toliko sam zahvalna na ovim ženama, volim ih i našu djecu puno', napisala je Christensen podijelivši galeriju fotografija s druženja. Poznati trojac pozirao je u zagrljaju, a gledatelji fotografija složit će se da ne znaju koju ljepoticu bi prvu pogledali: toliko različite, a prekrasne na svoj način.

Uslijedile su i fotografije njihove djece, koja su se upoznala preko poznatih mama, a danas također dijele lijepo prijateljstvo: 23-godišnji Mingus Lucien Reedus, sin Helene Christensen, našao se u društvu Kaie Gerber i Grace Burns, 19-godišnje kćeri Christy Turlington.

Zanimljivo je napomenuti kako je ovo troje odlučilo krenuti stopama svojih roditelja pa su svi već sudjelovali u raznim modnim kampanjama. Kaia Gerber već ima ostvarenu modnu karijeru te ju se smatra it djevojkom čiji stil kopiraju mnoge njezine vršnjakinje, no i 23-godišnjak na vrlo je interesantnom karijernom putu. Godine 2018. nosio je reviju Calvin Klein, a 2021. krasio je naslovnicu 'Vogue Hommes'.

Ovako zanimljivu galeriju fotografija komentirala je još jedna zvijezda devedesetih!

'Toliko volim ovo!! Nikad nisam bila član ove grupe ali sam vas sve voljela od samog početka..... a sada iz blizine, blizine života. Zahvalna sam na svemu', napisala je Brooke Shields, a Claudia Schiffer u komentarima je ostavila tri emotikona crvenih srca.

Turlington, Crawford, Christensen Izvor: Profimedia / Autor: ERIK C PENDZICH / R / Shutterstock Editorial / Profimedia