VOLIMO IH SVE

'Prijatelji' su se okupili, a mi smo se prisjetili najvećih ljubavi koje su se rodile tijekom deset sezona snimanja

28.05.2021 u 16:19

Bionic
Reading

Kroz punih deset sezona prošli su mnogi glumci, od kojih su scenaristi mnogima namijenili uloge ljubavnika glavnim glumcima, no, neke od tih priča preslikale su se na njihov stvarni život. Povodom posebne epizode jučer emitirane prisjetili smo se svih tih ljubavnih priča

Tijekom deset sezona serije 'Prijatelji' pratili smo ljubavne odnose Rachel i Rossa, Monice i Chandlera, Phoebe i Mikea, a ponekad bi se u seriji zalomile i avanture sa zavodnikom Joeyjem. Svi glumci iz kultne serije imali su vrlo zanimljiv ljubavni život i izvan posla, a nekima su se dogodile ljubavi i s kolegama sa seta.

No, posebno je zanimljivo ono što se događalo iza kamera, gdje su frcale razne ljubavne iskre, a evo čije su se ljubavne priče s malih ekrana prebacile u stvarni život:

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

1. Jennifer Aniston i Brad Pitt

Sigurno jedna od najpoznatijih ljubavnih priča su Jennifer Aniston i Brad Pitt. Jennifer i Brad 2000. godine uplovili su u bračnu luku, a brzo nakon toga Brad je dobio kratku epizodnu ulogu u 'Prijateljima', u kojima je njegova tada novopečena supruga imala jednu od vodećih uloga, utjelovivši vrckastu Rachel.

2. Courteney Cox i David Arquette

David Arquette u 'Prijateljima' je također igrao epizodnu ulogu i to opsjednutog stalkera zagonetne Phoebe. Istovremeno je gajio veliko prijateljstvo prema Courtney Cox, s kojom je zaiskrilo na setu filma 'Vrisak'. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav, a 1999. godine par se odlučio vjenčati. U braku su proveli dugih 11 godina, tijekom kojih su dobili i kćer Coco. Unatoč rastavi, bivši supružnici danas su u sjajnim odnosima.

3. Jennifer Aniston i Paul Rudd

Vjerni obožavatelji 'Prijatelja' sigurno se sjećaju Mikea, koji je glumio Phoebeinog dečka. Glumac Paul Rudd u stvarnom životu zapravo je bacio oko na atraktivnu Jennifer Aniston. Par je hodao još i prije nego se Paul pridružio slavnoj šestorki na setu. Jennifer i Paul upoznali su se 1998. godine tijekom snimanja zajedničkog filma 'Predmet obožavanja'.

4. Matthew Perry i Julia Roberts

Fatalna ljubav između crvenokose ljepotice i šarmantnog Matthewa dogodila se upravo na setu 'Prijatelja'. Julia Roberts je, podsjetimo, u seriji gostovala kao lik Chandlerove stare srednjoškolske prijateljice. Brzo nakon što je ta epizoda ugledala svjetlo dana magazin People otkrio je da Julia i Matthew hodaju. Veza je potrajala kratko, svega nekoliko mjeseci.

5. Jennifer Aniston i Tate Donovan

Ljubav Jennifer Aniston i Tatea Donovana dogodila se davne 1995. Zajedno su proveli dvije i pol godine, a onda prekinuli zbog nepomirljivih razlika. No njihov ponovni susret nije bio baš lagodan. Naime, Donovanu su u 'Prijateljima' ponudili ulogu koju nije mogao odbiti. Glumio je Rachelina klijenta u kojeg se ona ludo zaljubila. Nakon suradnje Donovan je pet snimljenih epizoda s bivšom opisao kao užasno iskustvo.