brat Charles

Brat princeze Diane podijelio nikad viđenu fotografiju 7-godišnje Lady Di

03.04.2024 u 23:30

Bionic
Reading

Princeza Charlotte i princeza Lilibet Diana svoju baku nikad nisu upoznale, no sličnosti i obiteljsku povezanost nitko im ne može oduzeti. Nikad viđena fotografija izazvala je brojne reakcije, među kojima su i one koje tvrde kako princeza Charlotte podsjeća na Lady Di u mladim danima

59-godišnji brat princeze Diane često se prisjeća prošlosti i trenutaka iz djetinjstva, a na vlastitom Instagram profilu sa svojih je 231.000 pratitelja podijelio fotografiju sa sestrom. U sklopu svojih memoara 'A very private school' u kojima se prisjetio dramatičnog vremena u internatu, prisjetio se i trenutaka odrastanja koje je podijelio sa starijom sestrom.

59-godišnji Charles prisjetio se svog prvog dana škole, a na fotografiji iz 1968. uz njega stoji tada 7-godišnja Diana.

Brat i sestra zabilježeni su kako u crvenim školskim uniformama poziraju ispred obiteljske kuće Althorp u Norfolku. Oboje su se sramežljivo smiješili za sliku, a Charles se u podužem opisu prisjetio svog školovanja.

'Moj prvi dan u školi u rujnu 1968.: Moj otac je snimio ovu fotografiju mene i moje sestre Diane prije nego što nas je odvezao u Silfield, stvarno sjajnu osnovnu školu u Kings Lynnu, Norfolk', započeo je 59-godišnjak koji je u nastavku posvetio nekoliko riječi tadašnjoj učiteljici.

Ispod objave nalaze se brojni komentari koji ističu koliko 8-godišnja princeza Charlotte sliči tada 7-godišnjoj Diani.

MODNI DRAGULJI

Kultne haljine princeze Diane traže nove vlasnice. Cijena? Prava sitnica

Pogledaj galeriju