NA SVE SU MISLILI

Predbračni ugovor već je potpisan: Brooklyn Beckham i Nicola Peltz ništa ne prepuštaju slučaju

09.12.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Kako bi zaštitili obiteljsko bogatstvo njezine obitelji koje se procjenjuje na oko 1,1 milijardu dolara, Brooklyn Beckham i njegova zaručnica Nicola Peltz već su potpisali predbračni ugovor, iako vjenčanja, zbog aktualne pandemije koronavirusa, za sada neće biti

Iako su, zbog aktualne zdravstvene situacije koja je zadesila svijet, datum svog dvostrukog vjenčanja odgodili sa rujna 2021. godine na 2022. godinu, 21-godišnji Brooklyn Beckham i njegova četiri godine starija zaručnica Nicola Peltz nisu prestali planirati sve za svoj dan iz snova.

Kako su otkrili izvori bliski paru, zaručnici su već potpisali predbračni ugovor, a sve kako bi zaštitili bogatstva svojih obitelji, nakon što oni sami postanu supružnici. Tako se doznaje da u ugovoru stoji da ukoliko se rastanu nakon vjenčanja, iz braka će izaći samo sa stvarima sa kojima su u isti ušli, a to uključuje i prihode i nekretnine.

I dok se bogatstvo Brooklynovih roditelja, nekadašnje pjevačice, danas dizajnerice Victorije Beckham i bivšegi nogometaša Davida Beckhama, procjenjuje na oko 335 milijuna funti, ono roditelja lijepe Nicole Peltz iznosi oko 1,1 milijardi funti, i tu je riječ samo o onome što se nalazi u banci.

  • +8
Nicola Peltz, Brooklyn Beckham Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je otkrio izvor za The Sun, u Americi su predbračni ugovori svakodnevica i nisu ništa neuobičajeno, pa tako svi članovi Nicoline obitelji, a koji su u braku, posjeduju po jedan takav ugovor.

'Odluka Brooklyna i Nicole da potpišu ugovor bila je zajednička. On iza sebe ima iskustva s djevojkama koje su bile s njim samo zato što je on Beckham i ima novce, stoga ne čudi da su njegovi roditelji oduševljeni što je pronašao Nicolu, koja ga voli zbog onoga što on je. Njegov novac njoj nije potreban', rekao je izvor pa dodao:

'Ništa nije komplicirano - u slučaju razvoda, obje strane će iz braka izaći s onim što su 'unijeli' u njega.'