STIŽU NOVITETI

Pred natjecateljima showa 'Zvijezde pjevaju' je zanimljiv izazov u novoj emisiji

11.04.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Dvanaesta sezona donijela je dvije novosti: dodatne duele između parova koje će ocjenjivati samo žiri, i to u četvrtoj i šestoj emisiji, a umjesto pjesme mentora, kandidati će pjevati pjesmu koja im je obilježila život u finalnoj emisiji

U najnovijem podcastu emisije, otkriveno je da je došlo vrijeme za prvu novost u ovogodišnjem izdanju showa 'Zvijezde pjevaju'. Nakon što svi parovi otpjevaju svoje standardne pjesme, uz još dva para borit će se protiv drugog tima sačinjenog od tri para, a oba tima će izvesti istu skladbu.

Urednica emisije Uršula Tolj je izvukla parove. Crveni tim će činiti: Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Ivan Pažanin i Zsa Zsa te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, a u plavoj skupini bit će Ivana Kindl i Boris Banović, Jelena Perčin i Bojan Jambrošić te Davor Jurkotić i Gina Damjanović. U četvrtoj emisiji od žanrovi koji će se čuti su dance i novi val.

  • +17
Treća emisija showa 'Zvijezde pjevaju' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

U duelima će se, kazala je urednica emisije, pjevati 'laganija' pjesma, odnosno balada te je otkrila kako je riječ o onoj Tatjane Matejaš Tajči 'Dvije zvjezdice'.

Izvor: Društvene mreže