AVA I DEACON

Prava sretnica: Reese Witherspoon jednom je fotografijom otkrila na što je u svome životu najponosnija

30.08.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Čini se kako najpoznatijoj holivudskoj plavuši baš sve ide od ruke - na poslovnom polju ne prestaje nizati uspjehe, a jednako je ponosna i na svoj privatni život, točnije obitelj koja joj je sve na svijetu. To je dokazala i posljednjom fotografijom na društvenim mrežama na kojoj pozira sa svojom djecom iz braka s Ryanom Phillippeom

Da uistinu uživa biti majka i da je ponosna na svoje nasljednike, 45-godišnja Reese Witherspoon pokazala je i u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu, na kojoj pozira sa Avom i Deaconom Phillippeom, djecom koju je dobila u propalom braku s glumcem Ryanom Phillippeom.

I 17-godišnji Deacon i 21-godišnja Ava već godinama oduševljavaju milijune diljem svijeta nevjerojatnom sličnošću sa svojim roditeljima. Tako je najstarija Ava slika i prilika svoje majke, dok je Deacon kopija slavnog oca.

Zanimljivo je i kako je Ava u lipnju ove godine objavila fotografiju sa svojim dečkom Owenom Mahoneyjem, nakon čega su obožavatelji Reese Witherspoon ustvrdili kako Owen nevjerojatno nalikuje Ryanu Phillippeu.

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe bili su osam godina u braku prije negoli su 2007. podnijeli papire za razvod. Četiri godine kasnije glumica se udala za Jima Totha s kojim ima osmogodišnjeg sina Tennesseeja Jamesa Totha.

  • +12
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Dave Kotinsky / Getty images / Profimedia