presretan je

Poznati chef će za koji mjesec postati tata: 'Jedva čekam dobiti curicu'

11.01.2024 u 10:56

Bionic
Reading

Nesvakidašnjom objavom na društvenim mrežama prije nekoliko dana, Mario Mandarić je s javnošću podijelio vijest da on i njegova supruga Matea u svibnju očekuju prvo dijete. Poznati Splićanin ispričao je sve o svojoj neobičnoj objavi i kako se pripremaju za roditeljstvo

Mario Mandarić koji je nedavno je postao glavni kuhar jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, nedavno je objavio fotografiju na kojoj njegova supruga Matea - povraća. Na fotografiji se vidi kako joj pridržava kosu, ali fotografira sebe sa smiješkom na licu. 'Imamo obavijest', napisao je i tako otkrio da im stiže prinova.

Poznati chef je izjavio kako mu je 'ta slika romantična'. Objasnio je da nije radio selfie nego su se tako namjerno otišli u WC fotografirati. Njegova supruga Matea (nedavno nominirana za Forbseovih 30 ispod 30 godina za društveni utjecaj) izjavila je da joj 'svaki put tako dođe držati kosu, pa je nasmijava' te da je 'njoj to romantično' i da se poznati chef 'glupira uvijek'.

Vijest o dolasku bebe ih je iznenadila. Mariu je bilo drago od prvog dana, a njegovoj dragoj je 'bio šok jer je saznala da je trudna dan kad je potpisala ugovor za posao'. Djevojčica im stiže u svibnju, a posebnih priprema nemaju. 'Ja jedva čekam dobit curicu, jedva čekam. Svuda ću je voditi', poručio je chef za In Magazin dodajući da nisu ni spremni ni svjesni te se uopće ne pripremaju. Zadatak im je odabrati i ime, a bit će djelomično 'internacionalno i lokalno'.