THANDIE NEWTON

Poznata glumica zbog razvoda doživjela psihički slom, a njezini agenti sada je žele hospitalizirati

15.04.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Snimajući treći nastavak popularnog hita 'Magic Mike', glumica Thandie Newton počela se ponašati čudno, a ekipa je odmah povezala kako je to reakcija na raspad njezinog braka nakon 24 godine zajedništva

Sve je izglednije da će glumica Thandie Newton biti hospitalizirana nakon što se čudno počela ponašati na snimanju filma 'Magic Mike 3', što je rezultiralo i napuštanjem seta. Thandie je bila u Londonu, na setu sa Channingom Tatumom i ostalom ekipom, kada su svi počeli brinuti za njezino zdravlje.

Zbog svega je iz Los Angelesa hitno doletio i njezina agentica, pokušavajući izgladiti situaciju, no u utorak se 49-godišnja glumica s njom vratila u Ameriku kako bi se oporavila od svega i to vrlo vjerojatno u nekoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz više izvora govori se kako je Thandie Newton doživjela slom nakon što je shvatila da je njezinom 24 godine dugom braku s OI Parkerom, s kojim ima troje djece, došao kraj, pa ju je to i emotivno slomilo.

'Thandie se počela ponašati čudno na setu, bila je jako napeta, a njezin slom pokrenuo je lavinu nakon koje je bilo jasno da nije sposobna dalje glumiti svoju ulogu. Puno joj se toga izdogađalo u privatnom životu, između ostalo, ona i suprug su se rastali. Bila je pod velikim stresom, pa je čak u hotel donijela svoja dva zečića kako bi joj pomogli', izjavio je izvor blizak filmskoj ekipi i nastavio:

  • +5
Thandie Newton Izvor: EPA / Autor: NIK HALLEN

'Dala je otkaz svom britanskom agentu, s kojim je radila tri desetljeća, a onda je njezina američka agentica Gaby Morgerman hitno doputovala iz Los Angelesa kako bi smirila situaciju. Njezin tim želi da otiđe na rehabilitaciju i potraži stručnu pomoć za svoje psihičke probleme. Željeli su je smjestiti u ustanovu u Malibuu, no oni nisu imali mjesta, stoga će, ukoliko pristane otići, biti smještena u Arizoni.'

Zbog cijele situacije producenti filma bili su prisiljeni na izmjene. Na njezino mjesto uskočila je Salma Hayek, a sve već snimljene scene sa Thandie Newton morat će se nanovo snimati.