KAKVO TIJELO!

Potpuno gola Jennifer Aniston zapalila društvene mreže

12.10.2023 u 19:40

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Posljednji puta se Jennifer Aniston pred kamerama razgolitila 2006. godine, stoga ne čudi da su obožavatelji jedva dočekali da to još jednom ponovi

Otkako su procurile snimke scena iz nove sezone 'The Morning Showa', u kojima 54-godišnja Jennifer Aniston potpuno gola leži na svom dvije godine mlađem kolegi Jonu Hammu, društvene mreže ne prestaju pričati o njezinom izgledu.

Holivudska miljenica još je jednom pokazala da su za nju godine samo broj, kao i da puno pažnje posvećuje svom izgledu, jer joj je tijelo zategnuto i u top formi, baš kao u doba kada smo je s obožavanjem pratili u hit seriji 'Prijatelji'.

Ove scene su iz posljednje epizode treće sezone, pod nazivom 'The Stanford Student', a nastale su nakon što je voditeljica vijesti Alex Levy (Jennifer Aniston) intervjuirala tehnološkog milijardera Paula Marksa (Jon Hamm) u njegovoj vili u Hamptonsu.

ništa bez treninga

Jennifer Aniston u nikad ležernijem izdanju: Sportski look istaknuo besprijekornu figuru

Pogledaj galeriju

Napet intervju stvorio je nevjerojatnu kemiju između njih dvoje, te im nije trebalo dugo da završe zajedno u krevetu. Mnogi su primijetili kako je Jennifer upravo u tim scenama jednako senzacionalna kao i prvi puta kada se razgolitila davne 2006. godine, za film 'Prekid', u kojem je glumila s Vinceom Vaughnom.

Svoj izgled i u 50-ima može zahvaliti predanom radu i posebnoj prehrani: 'Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovite, svježu namirnice i spavam što više mogu. Taj zadnji dio mi je izazovan, ali je vrlo važan. Osjećam to kad se ne odmaram dovoljno. Uz sve to, pokušavam paziti na to što puštam u svoj um.'