NIJE IM LAKO

Potez Willa Smitha nanio je nepopravljivu štetu cijeloj obitelji: 'Sve je to poput velike noćne more'

08.04.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Neobuzdano ponašanje Willa Smitha na ovogodišnjim Oskarima dovelo je do dramatičnih posljedica za njegovu karijeru, pa i istupanje iz članstva u američkoj Akademiji filmske umjetnosti i znanosti. Neki njegovi projekti stavljeni su na čekanje. No Wil nije jedini koji trpi posljedice svog nepromišljenog djela

Karijeru koju je pomno gradio dugih 30 godina u Hollywoodu te isplivao kao pristupačan i karizmatičan filmski junak, Will Smith srušio je u svega nekoliko sekundi tijekom ovogodišnjih Oskara, a kada je na pozornici pred milijunima gledatelja udario voditelja Chrisa Rocka. Posljednice koje ga sada stižu i loš publicitet koji je navukao na sebe, nisu uspjele spriječiti ni suze ni javna isprika ali ni istup iz Akademije filmske umjetnosti i znanosti.

Will Smith nepopravljivo je umrljao svoj imidž i karijeru. Međutim, golemu je štetu nanio i svojoj obitelji. Supruzi Jadi Pinkett Smith, zbog koje je isprovociran šalom o ćelavoj kosi i napravio dramatičan istup, a onda i svoj svojoj djeci- sinovima Treyju i Jadenu te kćeri Willow.

  • +4
Will Smith, Bradley Cooper, Denzel Washington Izvor: Profimedia / Autor: Myung Chun/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvor blizak slavnoj obitelji Smith za UsWeekly komentirao je stanje nakon incidenta. ‘Sve je to poput velike noćne more. Will zna da će put ka iskupljenju biti dug i naporan, a dio njega spreman je i na najcrniji scenarij, onaj da nikada ne popravi učinjeno’.

S druge strane, ostatak obitelji sasvim je svjestan da je u ovome trenutku najbolje ostati po strani i ne privlačiti previše pozornosti. ‘Znaju da im je najbolje šutjeti i čekati. Jedini lijek za sve ovo je vrijeme’, objasnio je neimenovani izvor.

Podsjetimo, 21-godišnja Willow Smith gradi glazbenu karijeru, baš kao i njezin dvije godine stariji brat Jaden koji želi postati uspješan reper. Trey Smith, prvo Willovo dijete, koje dijeli s bivšom suprugom Sheree Zampino, krenuo je očevim stopama te se želi probiti na glumačkoj sceni. Willow istup na Oskarima svakako ne ide u prilog karijerama njegove djece.