'Cover Me In Sunshine'

Poslušajte kako zvuče poznata glazbenica i njezina devetogodišnja kćer

13.02.2021 u 15:47

Bionic
Reading

Proslavljena američka pjevačica P!nk ima novu predivnu baladu 'Cover Me In Sunshine' koju je snimila u društvu svoje devetogodišnje kćeri Willow Sage Hart

Duet je, kaže, objavila s nadom da usreći i druge. Pjesmu prati i razigrani spot u kojem se pojavljuju mama i kćer - sretne i obasjane suncem!

'Prošla godina je na razne načine utjecala na nas. Bilo je tuge, usamljenosti, straha. Ali godina je bila i tiha, za promišljanje, veliki učitelj. Willow i ja smo našle udobnost u glazbi. Ovu pjesmu objavljujemo samo iz jednog razloga - nadamo se da će i vama donijeti sjaj sunca i udobnost', poručila je 41-godišnja P!nk, pravim imenom Alecia Beth Moore.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Slavna glazbenica koja sa suprugom Coreyjem Hartom ima i sina Jamesona, često bez dlake na jeziku govori i opsjednušću mladosti svijeta u kojem živimo.

Jedna je od onih rijetkih žena u zvjezdanom svijetu, koja je odlučila dostojanstveno prigrliti godine i starenje.

Pink Izvor: Profimedia / Autor: STMX / Backgrid USA / Profimedia

'Vidim bore, pogotovo kada se smiješ. Nos ti postaje veći. Izgledaš i osjećaš se čudno dok se pokušavaš priviknuti na tu novu realnost. No, tvoj nos izgleda baš poput onoga koji imaju tvoja djeca, a bore su na licu zbog puno smijeha. I da, idiot si jer si pušila cigarete. Svako malo razmišljaš o odlasku na pomlađivanje, ali onda gledaš kako osobe koje su to učinile ništa ne osjećaju i njihovo lice zapravo nema mimiku. Jednostavno ne prihvaćam biti dio toga, biti voštana figura, jednostavno ne mogu. Želim da moja djeca znaju kako izgledam kada sam ljuta', objasnila je u jednom ranijem intervjuu slavna plavuša koja je dosad prodala 90 milijuna albuma diljem svijeta.