unikatni pokloni

Poslovni pokloni - ili kako ostaviti dojam na suradnike i partnere

29.11.2019 u 09:02

Bionic
Reading

Poslovni poklon ima nekoliko svrha - ne samo zahvaliti suradnicima i partnerima na uspješnoj ovogodišnjoj suradnji te se predbilježiti i za iduću godinu, nego i biti u centru pažnje kroz cijelu iduću godinu

To možete ostvariti nekim korisnim artiklom, za kojim će se često posezati u toku godine, artiklom koji će ljudi komentirati ili koji će izazvati iznenađenje i smijeh.

Registrator koji naizgled djeluje kao redovan dio uredskog ambijenta, može pružiti taj efekt kada ga pred klijentima otvorite i iz njega poslužite finu kapljicu!

Unutar “Pijanog registratora” nalazi se odjeljak sa 6 čašica i bocom, a na personaliziranu etiketu moguće je otisnuti i logo firme ili neku prigodnu posvetu.

Proizvođač “Pijanog registratora” - firma Unikatni pokloni - prijavila je svoj patent Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, broj P20182011, stoga ukoliko se odlučite za nabavku ovog poslovnog poklona možete reći da se radi o originalnom artiklu iza kojeg stoji i certifikat i garancija kvalitete!

Ovi unikatni “Pijani registratori” dostupni su za narudžbu preko cijele godine, međutim do najveće potražnje dolazi upravo u blagdansko vrijeme, kada svi žele ostaviti dojam na svoje poslovne partnere ili počastiti kolege, suradnike i nadređene.

Možete ih pronaći u ponudi na web shopu https://unikatni-pokloni.com/poklon/pijani-registrator/ u 4 boje: crvena, plava, zelena i žuta, te se po želji mogu dodatno (i besplatno) personalizirati etiketom sa vašim logom ili posvetom!

Moguća je i dodatna obrada - gdje se na svaku od 6 čašica što su u setu uključene gravira tekst ili ime po želji.

Dakle, ove godine doista nemate opravdanja za generičke poklone, bez mnogo truda možete vašim poslovnim partnerima osigurati 2020.godinu punu smijeha i dobre volje te da vas spomenu svaki put kada nazdravljaju uz ovaj posebni registrator iznenađenja! Naše radove možete pratiti na Facebook i službenoj stranici Unikatni pokloni.

Možete nam se i obratiti putem e-maila i kontakt telefona:

Telefon: +385 51 292 511, +385 95 521 00 00