ANNA I ANGELA ERMAKOVA

Poput blizanki na crvenom tepihu: Izvanbračna kći Borisa Beckera krenula stopama svoje majke

04.08.2019 u 09:27

Bionic
Reading

Anna Ermakova ima 19 godina i već je donijela odluku kako će baš poput svoje majke Angele Ermakove i ona postati manekenka. Imena su većini možda nepoznata, no kada se kaže da je Annin otac Boris Becker, stvari postaju jasnije. Majka i kći stigle su zajedno na jedan party u Španjolskoj i privukle sve poglede, a kako i ne bi kada su odjenule identične satenske crvene haljine i šetale se kao da su na modnoj pisti

U identičnim crvenim, satenskim haljinama, Anna i Angela Ermakova bile su zvijezde večeri na Remus Lifestyle Night Party u španjolskoj Palmi. Ruska manekenka i njezina 19-godišnja kći, koja je također krenula majčinim stopama, pokazale su kako im je modeling u krvi, te su pred okupljenim fotografima pozirale kao da se nalaze na snimanju za časopis, a ne na partyju.

Naravno, obje su javnosti zanimljive i zbog podatka da je otac Anne Ermakove nitko drugi negoli nekadašnji slavni tenisač Boris Becker, kao i priče gdje i kada je začeta. Naime, Anna nije plod njihove velike i dugogodišnje ljubavi, već jednonoćne avanture. Angela Ermakova ostala je trudna nakon jedne večere u londonskom restoranu Nobuu.

Rezultat izvanbračne trudnoće bio je taj da je Beckeru propao prvi brak s njemačkom ljepoticom Barbarom Feltus s kojom ima dvoje djece, danas 22-godišnjeg Noaha i četiri godine mlađeg Eliasa. Iako je s Angelom Ermakovom završio na sudu 2007. godine, na kraju su odlučili imati zajedničko skrbništvo.

  • +3
Angela i Anna Ermakova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O svemu što se događalo Becker je svojedobno progovorio i u svojoj autobiografiji 'Boris Becker's Wimbledon'. 'Bio sam osramoćen, ali i vrlo tužan zbog svega što se dogodilo i kako je sve to razorilo moju obitelj. Sve to ostavilo je trag na Aninoj mami i meni, morali smo se dogovoriti i pronaći način kako biti roditelj, a nemati osobu s kojom možeš sve podijeliti. Nažalost ne viđam se s Annom koliko bi želio, no njezina majka i ja činimo sve kako bi bili kao i svaka druga razdvojena obitelj, što nije lako s obzirom na naše početke.'