LILLY I BORIS BECKER

Braku je došao kraj: Bivši proslavljeni tenisač skinuo je i vjenčani prsten

29.05.2018 u 16:58

Bionic
Reading

Ono o čemu se mjesecima nagađalo, sada se i pokazalo istinitim. Nakon 13 godina zajedništva, od čega su čak devet proveli u braku, bivši proslavljeni tenisač Boric Becker i njegova supruga Lilly krenuli su svatko svojim putem. Tu informaciju potvrdio je njihov njemački odvjetnik za časopis Bild

50-godišnji osvajač čak tri Wimbledona, Boris Becker, i njegova devet godina mlađa supruga, bivši nizozemski model, Lilly Becker, u utorak 29. svibnja snimljeni su u različitim zemljama - on u Parizu na Roland Garrosu, a ona u shoppingu u Londonu, a ono što je svima zapelo za oko je da niti jedno od njih više ne nosi vjenčano prstenje.

'Donesena odluka, nakon 13 godina veze i devet godina braka, nije bila niti najmanje laka', izjavio je odvjetnik Christian-Oliver Moser koji je rekao da jedino zbog čega oboje brinu, kako će se njihov osmogodišnji sin Amadeus to prihvatiti, dodajući da je razlaz bio neminovan.

Prijatelji bliski paru kažu kako su problemi u njihovom braku počeli tijekom prošle godine, netom prije negoli je Boris Becker proglasio osobni bankrot, kada je Lilly sve češće počela provoditi vrijeme u rodnoj Nizozemskoj. Tada je utjehu pronašla u alkoholu, o čemu je i javno progovorila:

  • +2
Boris Becker Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Okrenula sam se votki, pušila sam kutiju cigareta dnevno. Boris je prolazio kroz svoje teško razdoblje, pa nije niti primjetio što se događa. Jednostavno smo se razdvojili i krenuli svatko svojim putem. Onda smo krenuli na bračnu terapiju, a to je nešto za što sam vjerovala da mi nikada neće biti potrebno. No, pomoglo nam je.'

Ipak, čini se da bračna terapija na kraju i nije im pretjerano pomogla - samo su prolongirali neslaganje, a sve nauštrb njihova sina.