U INAT ZLIM JEZICIMA

Ponovno provocira: Fotografijom u toplesu Nives Celzijus poslala jasnu poruku

26.08.2018 u 14:40

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Nives Celzijus svako toliko podigne prašinu svojim oskudnim odijevanjem, koje mnoge njezine obožavatelje redovito oduševljava, ali neke od njih nerijetko i isprovocira. Pjevačica je priznala kako njezine golišave fotografije smetaju pojedine pratitelje na društvenim mrežama, ali ako ste mislili da su ju ove riječi potaknule na slojevitije odijevanje, varate se

Nakon serije golišavih fotografija s odmora i iz udobnosti njezina doma, Nives Celzijus se našla na meti pojedinih pratitelja koji su njezino skidanje na društvenim mrežama okarakterizirali kao neprimjereno. Oštra na jeziku, Nives je brže-bolje dala spreman odgovor, ne želeći trpiti osude.

'Kaže meni neka žena da nije u redu kako žene poput mene potiču objektivizaciju žena i kako bih se trebala solidarizirati i pomoći u borbi za ravnopravnost tako da se odjenem. Valjda... Evo ja fakat ne volim previše odjeće na sebi. Vruće mi je i znojim se...' započela je Nives svoju objavu na Instagramu koju je priložila uz fotografiju u toplesu.

Potpuno razodjevena Nives prekrila se preko prsa jastukom, očigledno u inat svim zlim jezicima koji ju prozivaju za golišave fotografije, dodajući kako društvo nepravedno gleda na žene u odnosu na muškarce.

'Moj susjed preko puta u gaćama kosi travu i nikom ništa. Nitko ga ne optužuje za poticanje objektivizacije muškaraca... Moj frend, trener, evo slikao torzo, žene se dive pločicama, ni slova o poticanju objektivizacije. Žena na nudistickoj potiče objektivizaciju žene, muškarac na nudističkoj je slobodouman i voli prirodu... I kako da se ja sad to točno borim za ravnopravnost tako što se obučem? Tako da umrem od vrućine? Kako je meni u tom slučaju dobro? Što točno od toga imaju sve moje istomišljenice? Evo ja bih htjela da se netko izbori za sve nas žene koje se mnogo znojimo pa da i ja lijepo mogu u gaćama da kosim, pa lijepo odmah i pocrnim i pritom ne umrem od vrućine', dodala je u nastavku pjevačica.

Nives su fanovi jednoglasno podržali u kometarima. 'Ja bih na tvom mjestu umro od smijeha, a ne od vrućine i ne obazirao se na takve i slične gluposti', 'To je samo ljubomora žena na tvoj izgled pa pronalaze nešto u čemu bi te ocrnile. Samo ti nastavi po svome, a druge tko šiša', bodrili su obožavatelji svoju omiljenu pjevačicu.

  • +12
Nives Celzijus na CMC festivalu u Vodicama Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL