pohvalio se na Instagramu

Ponosni su na njega: O svom zemljaku, Pedru Soltzu osim domaćih, raspisali se i brazilski mediji

10.06.2022 u 13:49

Bionic
Reading

Show 'Ples sa zvijezdama' koji je sad već danima iza njega, još uvijek je vruća tema među prijateljima i u obitelji hrvatskog Brazilca koji, izjavio je, još uvijek skuplja dojmove i emocije koje su se gomilale zadnjih mjeseci. Dodatno uzbuđenje stiže iz njegove rodne zemlje

Pedro Soltz ne prestaje intrigirati javnost što zbog svog markantnog izgleda, ljubavne priče s našom voditeljicom i manekenkom Iris Cekuš, a u novije vrijeme i zbog plesnog talenta zahvaljujući kojem je uz Valentinu Walme pobjedio u popularnoj emisiji koja se emitira na Novoj TV.

Na društvenim mrežama se pohvalio kako su o njegovom trijumfu u 'Plesu sa zvijezdama' izvijestili i neki mediji u Brazilu. Pišu kako je 'brazilski top model' završio u finalu plesnog natjecanja.

Inače, svoju sreću i veselje nedavno je odlučio podijeliti sa svim svojim kolegama i prijateljima priredivši posljednji party showa. U Riverside Gardenu mnoštvo se zabavljalo dugo u noć. 'Teško mi se priviknuti na činjenicu da nema više showa, nema plesa i nema svih ovih ljudi koji su zadnja 4 mjeseca bili moja svakodnevica. Možda zvuči malo sebično ali htio sam ovim okupljanjem još malo produljiti cijelu tu atmosferu i cijelo to iskustvo koje je bilo apsolutno nezaboravno', kazao je Pedro.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo