SAG NAGRADE

Pogledajte urnebesnu reakciju Charlize Theron, ali i onu Jennifer Lopez na objavljene nominacije za prestižnu nagradu

12.12.2019 u 14:22

Bionic
Reading

Među ove godine nominiranima, za prestižne Screen Actors Guild nagrade, odnosno Nagradu udruženja glumaca, našle su se i dvije slavne holivudske ljepotice - Charlize Theron i Jennifer Lopez, koje nisu mogle sakriti emocije zbog takvog uspjeha

'Ups. Čini se da sam bila preuzbuđena zbog nominacije za ovogodišnje SAG nagrade za ulogu u filmu 'Bombshell'... Čestitam svim prekrasnim ljudima! Iznimno sam zahvalna što sam ovo putovanje prošla s vama!' Napisala je to Charlize Theron na svom Instagram profilu i pošteno nasmijala sve objavljenim videom.

Naime, da je ove godine nominirana za Nagradu udruženja glumaca (SAG Awards), Charlize je doznala dok je bila u krevetu, odjevena tek u svileni kućni ogrtač. Prilikom skakanja, zbog uzbuđenja, isti joj se rastvorio, a ona je, svjesna da ispod nije nosila ništa, brzinski prekrila strateške dijelove.

Njezina reakcija oduševila je i njezinu kolegicu sa seta Nicole Kidman, koja joj je napisala: 'Ovo je najbolja reakcija ikada! Volim te!'

Zanimljivu reakciju na svoju nominaciju imala je i Jennifer Lopez, koja je bila prepuna emocija, čak toliko da je u konačnici jedva zadržala suze. Nominaciju za Nagradu udruženja glumaca (SAG Awards), Jennifer Lopez je zaslužila ulogom Ramone u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta', a u videu, kojeg je objavila na svom Instagramu, latino diva zahvalila je prvenstveno svojim kolegama glumcima koji su prepoznali njezin talent i nominirali je.

  • +16
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Chris Delmas / AFP / Profimedia

'Hvala vam svima. Imam osjećaj kao da sam već pobjedila! Hvala SAG Awards. Vidimo se tamo!', poručila je Jennifer Lopez.