NOVI ŽIVOT U RIJADU

Pogledajte kakvu su vilu Saudijci, uz basnoslovni ugovor, dali Cristianu Ronaldu i njegovoj obitelji

05.01.2023 u 12:44

Bionic
Reading

Da je dolazak Cristiana Ronalda u Rijad, gdje je potpisao dvogodišnji ugovor s Al Nassrom, koji mu garantira 200 milijuna eura po sezoni, bio itekako pomno planiran, govori i nevjerojatna vila koja mu je stavljena na raspolaganje

Iako je potpisao dvogodišnji ugovor s Al Nassrom, koji mu garantira 200 milijuna eura po sezoni, što znači da ima novca za priuštiti si apsolutno sve što poželi, Cristiano Ronaldo neće puno potrošiti, bar kada je riječ o životu u Rijadu.

Naime, Saudijci su mu na raspolaganje dali nevjerojatnu vilu vrijednu 14 milijuna eura, koja između ostalog ima olimpijski bazen, kao i vodopad na samom ulazu u kuću.

Kako bi on i njegova zaručnica Georgina Rodriguez imali potreban komfort za sebe i petero djece, tu je čak osam spavaćih soba, ali i tri manja objekta u dvorištu koji će, vrlo vjerojatno, biti namijenjen poslugi.

Vila Cristiana Ronalda u Rijadu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Vila je smještena u jednom od najluksuznijih dijelova Rijada, Al-Muhamadiju, koji je inače izdvojen od strogih islamskih pravila koja su postavljena u Saudijskoj Arabiji, a djeca će pohađati i međunarodnu školu.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia