svjež izgled

Pitali smo poznate Hrvate kako im se sviđa novi dizajn tportala: 'Originalan i uvjerljiv, promjena na bolje!'

03.04.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Povodom 20. rođendana tportala, danas smo osvanuli s novim dizajnom. Zanimalo nas je kako na naše 'novo ruho' reagiraju neka poznata domaća lica

'Već sam danas ujutro primijetila da ste se potpuno prilagodili pametnim telefonima i tabletima i tako se potpuno digitalizirali. Sada je tportal u punom smislu te riječi konvergirani medij, a sadržaji su pregledniji i uredniji za pretraživanje', smatra Mirela Holy.

'Novi dizajn portala je pun pogodak. Originalan i uvjerljiv. To vi i jeste', poručila je Ana Rucner. Violončelistica smatra da je sve sada puno preglednije i da je font ljepši.

'Uvijek je bio super, a sad ste svjetski! Sjajni ste, bravo', kazao je Antun Ponoš.

'Redovni sam čitatelj tportala zbog korektnosti i raznovrsnosti izvještavanja. Novi tportal, čini mi se, još više ide u tom smjeru. Ono što me uvijek privlačilo jest da mu lažni senzacionalizam nikad nije bio motiv izvještavanja. Sada je sve još preglednije i užitak za čitanje. Nama, čitateljima, važno je dobiti informaciju uz ugodu čitanja i gledanja popratnih fotografija. Čestitam na prvih 20 godina', poručila je Matija Vuica.

'Ono što sam odmah primijetio je da je puno svježiji, pregledniji i nekako mi se čini da se sada lakše snaći i naći ono što želiš čitati. Sviđa mi se i što su kolumnisti nekako sada lakše dostupni, jer ima ih nekolicina koje volim pratiti. Uglavnom, dobrodošla promjena na bolje i po izgledu, a vjerujem i po kvaliteti u ovom našem ubrzanom životnom tempu', kaže Duško Ćurlić dok Julijana Matanović drži da smo dosta drukčiji, ali s lijepim dizajnom umirujuće nove boje.

'Veliki sam protivnik promjena dizajna, pa je tako i u slučaju dizajna web portala. Većina konzumenata se navikne na nešto što je imalo svoju poziciju, ali kad se već to mora napraviti, drago mi je da imate ukusnu, preglednu, lijepu varijantu i toplinu i nadam se da ću se za koji dan naučiti na to novo. Zaobljene, mekane linije kako u fontu, tako u fotografijama, sviđaju mi se, tako da sam siguran da će naići na dobar odjek publike', ističe Dubravko Merlić.

Sličnog mišljenja je i Robert Ferlin: 'Kao čovjek koji je ipak u godinama, uvijek njurgam na promjene. Pa tako i na ovu. Bez obzira na to što je ovo promjena na bolje.'

'Puno je lipše. Čim sam otvorila naslovnicu, vidjela sam decentan novi stil i boju, a opet prepoznatljiv stari brend. Jako lijepo, bravo! Popodne ću ga još bolje proučiti, ali za prvi dojam je fantastično', rekla nam je Ana Gruica Uglešić.

  • +4
Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX