osma emisija

Peta nominacija bila je kobna: Od 'Plesa sa zvijezdama' oprostili se Ana Zaninović i Mario Ožbolt

23.04.2023 u 22:39

Bionic
Reading

U osmoj emisiji showa plesali su sambu, a tijekom priprema priznali su da im nije bilo svejedno budući da je samba je eliminirala dosad dva kandidata. Na žalost, tako je bilo i u njihovom slučaju

'Moj Toma čeka desetku', ispričala je Ana Zaninović u najavnoj prilogu, misleći pritom na svog sina. Prethodno su ona i njezin plesni mentor Mario Ožbolt prošli četiri eliminacije.

Njihov ovonedjeljni nastup i sambu Igor Barberić je prokomentirao: 'Ona Ana koja se počela buditi malo je otišla dolje, vrati se na onu uzlaznu putanju', rekao je. 'Ja se moram složiti s Igorom da ovo nije bio tvoj najbolji ples, malo je bila u grču i pričala je sama za sebe, nažalost nije bilo ono što smo očekivali, ali imaš još vremena', rekla je Larisa Lipovac Navojec.

Franka Batelić je smatrala da je 'samba bila malo preveliki zalogaj. 'Ti si se držala i izvlačila si se', primijetila je. 'Vidim da ti fali još dan, dva, tri, da se to sve zaokruži vidjele su se te male nesigurnosti, da si imala više vremena bilo bi to puno bolje', zaključio je Marko Ciboci.

  • +21
Ples sa zvijezdama 8. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Plesni maraton u kojemu su morali prepoznati stil i što bolje ga otplesati istaknuli su kao dosad najteži izazov. Pokazali su stečeno znanje od početka showa, a pobjedili su Marco Cuccurin i Paula Tonković koji su posljednji ostali na plesnom podiju.

U individualnim plesovima gledatelji su vidjeli valcer, sambu, rumbu i quickstep. Zbrajanjem ocjena žirija i glasova publike na dnu bodovne tablice našli su se Mario Mandarić i Helena Naletilić, Ana Zaninović i Mario Ožbolt te Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec. Odlukom žirija dalje su se plasirali trenirati Daria i Ivan, a u finalnom duelu publika je svojim glasovima odlučila da se plesnim treninzima vraćaju Mario i Helena.