NOVI ZAPLET

Peče je savjest: Lady Gaga odbija biti u vezi s Bradleyjem Cooperom jer joj je žao Irine Shayk

23.06.2019 u 22:05

Bionic
Reading

Nakon brojnih medijskih napisa o tome kako između Lady Gage i Bradleyja Coopera postoji nešto više od samog prijateljstva, što je u konačnici doprinijelo neslaganjima i prekidu četverogodišnje veze između glumca i manekenke Irine Shayk, pjevačica se navodno osjeća krivo zbog cjelokupne situacije te se odlučila udaljiti od Coopera

Iako su tijekom snimanja filmskog hita 'Zvijezda je rođena' Lady Gaga i Bradley Cooper razvili poseban odnos i poprilično se zbližili, slavna pop zvijezda se nakon saznanja o prekidu veze između Coopera i Irine Shayk trudi držati podalje od glumca.

Prema pisanju portala US Weekly pjevačica 'se osjeća krivo' zbog Bradleyjeva i Irinina prekida koji se dogodio nedugo nakon svakodnevnih medijskih napisa o tome kako između pjevačice i glumca postoji obostrana kemija.

Prema ranijim pisanjima 33-godišnja pjevačica se navodno umiješala u odnos između Irine i Bradleyja, a mediji su i pisali o tome kako mu je nakon prekida bila rame za plakanje, no pjevačica je sve napise demantirala, a sada je, shvativši ozbiljnost situacije, navodno odlučila prekinuti kontakt s holivudskim zavodnikom.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisanju US Weeklyja Lady Gagu peče savjest jer smatra da je njezin blizak prijateljski odnos s Cooperom bio okidač za prekid glumca i lijepe Ruskinje. Šlag na tortu dogodio se kada se proširila vijest o prekidu zaruka između Lady Gage i Christiana Carina te izrazito emotivan nastup koji su glumac i pjevačica iznijeli na dodjeli Oscara, što je medije potaknulo da doliju ulje na vatru, a čini se kako su glasine i brojni napisi bili previše za lijepu Irinu, koja se nedavno iselila iz doma u kojem je živjela s Cooperom i njihovom zajedničkom kćerkicom Leom De Seine.

  • +2
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Us Weekly izvjestio je kako Lady Gaga i Cooper nisu imali ništa više od prijateljskog odnosa te kako se pjevačica, iako zna da nije razlog njihova prekida, i dalje osjeća loše zbog svega što se dogodilo.

Upravo je iz tog razloga pjevačica navodno odbila biti u vezi s Cooperom te je donijela odluku da budu tek dobri prijatelji.

'Prekid Irine i Bradleyja je još uvijek svjež i njemu sigurno nije prioritet zakoračiti u novu vezu u ovom trenutku, no on i Gaga duboko su povezani. Bradley i Gaga nadaju se da će ponovno raditi zajedno, a njihovi prijatelji vjeruju da su oni tek kolege i odlični prijatelji', rekao je izvor blizak pjevačici i glumcu.

  • +9
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia