NE KRIJE SREĆU

Paris Hilton pohvalila se sretnom vijesti u svojem životu

30.04.2020 u 22:35

Bionic
Reading

Slavna trendseterica i nekadašnja reality zvijezda Paris Hilton nekad je bila u središtu medijske pozornost no vremenom se povukla iz javnosti

U siječnju 2018. njezin tadašnji dečko Chris Zylka je zaprosio Paris skupocjenim prstenom no par je na opće iznenađene prekinuo zaruke nakon deset mjeseci.

Mediji su se tad raspisali i o skupocjenom prstenu vrijednom oko 2 milijuna kuna kojeg poznata jetseterica nije htjela vratiti.

Ipak, čini se da je 39-godišnja plavuša koja je nekoć privlačila pozornost svojim burnim životom prepunim skandala, sad pronašla novu ljubav o čemu se pohvalila i na društvenim mrežama.

Paris je na svom Instagram profilu sad povrdila ono što se neko vrijeme već šuška, točnije od after partyja nakon dodjele nagrada Zlatni globus gdje se nije odvajala od poduzetnika i pisca, svog vršnjaka, Cartera Reuma.

On je inače dugogodišnji prijatelj obitelji Hilton koji se sa svojim brendom žestokih pića VEEV Spirits našao na listi 500 najbrže rastućih privatnih tvrtki u SAD-u.

  • +3
Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Paris je na svojem Instagram pored fotografije na kojoj se ljubi s Carterom napisala: 'Sretna ti godišnjica moja ljubavi' čime je potvrdila ono o čemu se već mjesecima spekuliralo.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je jako sretna s Carterom te da proživljava najbolje trenutke svog života. 'On je dobar, pametan i ljubazan', nahvalila ga je Paris dodajući kako joj se sviđa što je ne kontrolira.