tatine miljenice

Ovo su lijepe, samozatajne kćeri Zdravka Mamića o kojima svi govore

12.06.2022 u 22:02

Bionic
Reading

Vjenčanje nogometaša Tina Jedvaja i dalje je vruća tema, a posebno uzvanici koji su bili na slavlju njihove ljubavi. Među gostima su bile i Lucija i Iva Mamić, kćeri Zdravka Mamića. Djevojke su na svadbu stigle u društvu brata Marija i njegove supruge Tije Mamić te njezine vjenčane kume Višnje Vjetrović

Obitelj Mamić dobro je poznata po muškarcima, ali ženski dio obitelji se uvijek držao podalje od očiju javnosti pa ne čudi da se kćerima odbjeglog sportskog menadžera Zdravka Marića vrlo malo zna. Voljene kćeri Luciju i Ivu dobio je u drugom braku, sa suprugom Marinom. Mario je njegov sin iz prvog braka s devet godina starijom Nadom Mamić.

Djevojke su samozatajne te se ne eksponiraju često u javnosti. Profili na društvenim mrežama su im zaključani, a njihove fotografije osvanu tek ponekad na profilima djevojaka i supruga nogometaša. Poznato je da su dobre prijateljice sa ženama nogometaša osobito sa suprugom Matea Kovačića, Izabel te novopečenom gospođom Jedvaj.

Najmlađa Iva je s njima slavila rođendan 2020. godine. U jednom od ranijih intervjua Zdravko Mamić je otkrio da Iva ima snažne političke stavove te da će na izborima zaokružiti ime Tomislava Tomaševića. Diplomirala je s izvrsnim uspjehom na švicarskom Glion Institute of Higher Education što je ponosni tata u ožujku prošle godine obznanio na Facebooku.

Ranije, 2017. godine je pak sa svijetom podijelio vijest da je starija Lucija diplomirala na Griffith College Dublinu te je proglašena studenticom generacije.

'Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu', napisao je tada ponosni tata Mamić.

I Lucija i Iva su, kao i ostale ženske članice obitelji Mamić, ljubiteljice su luksuznih modnih marki. U jednoj od rijetkih prilika kad su ih fotografi uspjeli snimiti u javnosti bilo je 2017. godine kada su sestre Mamić snimljene su ispred bolnice Sveti Duh gdje je njihov otac ležao zbog ranjavanja u Zidinama nedaleko od Tomislavgrada.

veliki dan

Vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije bio je događaj za pamćenje, a fotografije otkrivaju detalje glamuroznog slavlja

Pogledaj galeriju