neizvjesni dani

Nedostaju joj nastupi: Kim Verson zasvirala i zapjevala, evo tko joj je bio publika

23.03.2021 u 21:00

Bionic
Reading

Od kako je počela pandemija koronavirusa životi ljudi su promijenjeni iz korijena. Jedna od stvari koje nedostaju mnogima su svirke i koncerti osobito onima koji žive od glazbe. Mnogi su otvorili vrata svojih domova i pokazuju koliko im nedostaje kontakt s obožavateljima

Široj je javnosti Kim Verson je postala poznata pojavljivanjem u RTL-ovom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Te je druge sezone odnijela pobjedničku titulu iako je imala samo 16 godina, a ni sama ne skriva da joj je upravo ona otvorila mnoga vrata u glazbenom svijetu.

  • +5
Kim Verson Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Na početku pandemije, kako je izjavila tada, mlada kantautorica boravila je u stanu, a po poslovima koje si je zadavala po kući nalazila je spas, a radila je na nekim novim pjesmama koje je u međuvremenu predstavila publici. Do ponovnog susreta s publikom vrijeme krati šetnjom po Maksimiru, isprobavanju novih recepata, gledanju filmova, vježbanju. A vježba i svoje glasnice, pa je tako zasvirala pjesmu grupe Maroon 5. Vjerno i s puno pažnje u izvedbi ju je pratila njezina bijela pudlica Wendy s kojom je pratitelji često mogu vidjeti na Instagramu.

Kim obožava svirati gitaru, a osim nje bi voljela naučiti svirati i klavir. Pokojni djed joj je bio sjajan klavijaturist i žao joj je, rekla je svojedobno, što nije poživio dovoljno dugo da je nauči barem osnovne stvari. Raspisivao je note za kompletnu limenu glazbu i bio je jako talentiran glazbenik. S tatine strane je općenito naslijedila dar za glazbu i pjevanje.