ROBBIE WILLIAMS

Ovakvom se iznenađenju nitko nije nadao: Pop zvijezda u tajnosti dobila treće dijete

07.09.2018 u 17:52

Bionic
Reading

Zahvaljujući ovoga puta surogat majci, Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field dobili su treće dijete, djevojčicu Colette Josephine Williams, kraće zvanu Coco, a sve su to s javnosti podijelili putem njezina Instagram profila uz fotografiju na kojima su ruke svih članova njihove obitelji.

44-godišnji Robbie Williams i njegova 39-godišnja supruga Ayda već imaju petogodišnju kći Teddy i trogodišnjeg sina Charlieja, a u objavi na Instagramu pjevačeva supruga je napisala:

'Primjetila sam da je na fotografiji još jedan dodatni par malenih ručica. Sada vam možemo reći da smo čuvali za sebe ovu posebnu tajnu! Sada možemo s radošću sa svima podijeliti da smo dobili djevojčicu... dobrodošla na svijet Colette (Coco) Josephine Williams!! Ovo je bio jako dug i težak put da dođemo do ovoga, zato smo i čuvali sve za sebe.

Obitelj dolazi u svim formama i oblicima, a ova mala dama, koja je biološki naše dijete, rasla je u trbuhu nevjerojatne surogat majke, kojoj ćemo vječno biti zahvalni. Presretni smo što smo dobili ovako prekrasnu djevojčicu i blagoslovljeni da živimo u svijetu u kojemu nam je to omogućeno.

View this post on Instagram

Happy Mother's Day ❤️

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Baš kao što smo to tražili s Teddy i Charlijem, i ovoga vas puta molimo da poštujete privatnost naše Coco i dopustite da se prilagodimo na naš tim od pet osoba!'

  • +8
Robbie Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova vijest zaista je iznenadila sve, budući da nitko nije znao da bračni par razmišlja o novom proširenju obitelji, nakon Theodore Rose Williams i Charltona Valentinea Williamsa, odnosno Teddy i Charlieja. Supružnici su trenutno članovi žirija showa 'X Factor', a šuška se kako su potpisali ugovor na 10 milijuna funti.

Inače, Teddy i Charlie rodila je sama Ayda Field, a mnogi se još uvijek sjećaju snimki iz rađaonice koje su postale viralni hit - od fotografija na kojima Williams pozira uz njezine noge sa crvenim šljokičastima štiklama na ginekološkom stolu, do videa na kojima pjeva dok je ona u trudovima.

Robbie Williams Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Koji je točno razlog da su se ovoga puta odlučili na surogat majčinstvo nije poznato.