supruga za poželjeti

Ovako je Mirela Forić Srna suprugu Dariju čestitala rođendan

02.05.2017 u 20:23

Bionic
Reading

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije i kapetan ukrajinske momčadi Šahtara iz Donjecka Darijo Srna, u ponedjeljak je proslavio 35. rođendan. Na svoj dan slavni nogometaš produljio je vjernost klubu u kojem će sada nastupati do ljeta 2018. godine, a večer je proveo s voljenom suprugom Mirelom. Lijepa magistrica ekonomije i poduzetnica Mirela Forić Srna nije propustila s puno nježnosti i ljubavi svom suprugu čestitati i na društvenoj mreži te pokazati djelić atmosfere sa slavlja

Mirela Forić Srna podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu radost zbog 35. rođendana supruga Darija riječima: 'Sretan rođendan, srce naše.' U hashtagu pored fotografije na kojoj je poznati par pozira modno usklađen i s velikim osmijesima na licima, navela je da je to bio najbolji party ikad.

Darijo je rođen 1. svibnja 1982. godine i uvijek je bio najniži i najmršaviji dječak u svojoj generaciji, ali nevjerojatno vižljast i talentiran za sve moguće sportove. U djetinjstvu je bio odličan u nogometu, ali i u rukometu i stolnom tenisu, pa  i u košarci.

Već u pionirskom uzrastu dobio je ponudu iz Dinama i Varteksa, a s 19 godina osvojio je s Hajdukom titulu prvaka Hrvatske, te u iduće dvije godine i dva puta Kup. Posljednju sezonu u Hajduku odigrao je 2003. godine i od navijačke skupine Torcide ispraćen je u ukrajinski Šahtar uz ovacije te s nagradom 'Hajdučko srce' za najsrčanijeg igrača.

Ni jednog trenutka nije zaboravljao te je često isticao da je do uspjeha došao uz velika odricanja i žrtvu vlastite obitelji.

Happy birthday our ❤ @darijosrna #bestpartyever 💃🏼

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

S voljenom Mirelom, magistricom ekonomije, poduzetnicom i vlasnicom hrvatske licence portala buro247.hr, vjenčao se nakon pet godina veze 2010. godine u dubrovačkom hotelu Excelsior. Kako bi izbjegao objavljivanje datuma svojeg najsretnijeg dana u medijima, par se odlučio vjenčati daleko od fotografskih aparata, u jednoj od najljepših, ali i pogledima najnepristupačnijih vila - Vili Agavi. Dva mjeseca nakon vjenčanja dobili su kćer Kasju, a krajem lipnja 2015. godine rodio im se sin Karlo.

my family❤️#love#together#kasia#karlo😘❤️

A post shared by darijosrna (@darijosrna) on

Nekadašnjem kapetanu čestitali su i HNS-ovci.