razvedeni od 2023.

Optužbe za seksualno uznemiravanje koštale su ga braka: 'Morala je zaštititi reputaciju'

06.04.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher razveli su se još krajem 2023. te su tek sada o svemu odlučili obavijestiti javnost

Nakon što su jučer krenula nagađanja da se Sacha Baron Cohen i Isla Fisher rastaju nakon gotovo 14 godina braka, par je danas sve potvrdio na društvenim mrežama.

'Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Uvijek smo davali prednost svojoj privatnosti i tiho smo radili na ovoj promjeni. Zauvijek dijelimo našu predanost i ljubav prema našoj djeci. Iskreno cijenimo što poštujete želju naše obitelji za privatnošću', napisao je glumac na storyju svog Instagram profila.

Glavna tema ubrzo je postao stvarni razlog razvoda, koji se navodno krije u tvrdnjama glumice i komičarke Rebel Wilson. Ona ga je naime u svojim memoarima 'Rebel Rising' optužila za seksualno uznemiravanje na setu filma 'The Brothers Grimsby'.

  • +5
Sacha Baron Cohen i Isla Fisher Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

'Isla se svega počela sramiti. Navodi u knjizi bili su katalizator za odluku od raskidu braka jer je morala zaštititi vlastitu karijeru i reputaciju', rekao je izvor blizak paru za The Sun.

Izvori tvrde i da odluka nije bila nimalo laka za par jer između njih postoji još puno ljubavi te ostaju u bliskim odnosima. Ipak, Isla Fisher preko optužbi nije mogla proći te je razvod za nju bio jedina opcija.

'Sacha se protivio razvodu. Iako su već dugo imali poteškoća, vjerovao je da će pronaći način da spase brak. Namučili su se da sakriju probleme koje su imali te su na društvenim mrežama do samog kraja odavali dojam da je sve u redu i time si priskrbili mir da prođu kroz ovaj težak period', otkrio je izvor.

ODMOR NA JADRANU

[FOTO] Holivudska ekipa zajedno je na jahti: Chris Rock uživa s djevojkom, Woody Harrelson tušira Sachu Barona Cohena i dobro se zabavlja

Pogledaj galeriju

Par se zaručio 2004., a pripremajući se za vjenčanje, Isla se početkom 2007. obratila na judaizam, Cohenovu vjeru. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Parizu 15. ožujka 2010.

Imaju dvije kćeri, Olive, 15, i Elulu, 13, te 8-godišnjeg sina Montgomeryja, a svoju su obitelj podizali između Sydneya, Londona i LA-a.