unatoč svemu

Odbili Katein poziv: Meghan Markle zabranila Harryju da s djecom otputuje u London

03.04.2024 u 16:44

Bionic
Reading

Kate Middleton trenutno odmara s djecom i princem Williamom u Anmeru Hallu u Sandringhamu, a vrijeme za oporavak vojvotkinja je iskoristila za razmišljanje o obitelji i zamršenim obiteljskim odnosima

Odbjegli Sussexi već su nekoliko puta stali na žulj Kate Middleton i princu Williamu, a budući kralj i kraljica Ujedinjenog Kraljevstva bili su spremni zauvijek ih izbaciti iz svojih života. Princ William posebno je zamjerio mlađem bratu negativne rečenice izrečene na račun njegove supruge, ali i monarhije čiji je ugled narušio otkrivši neke dobro čuvane obiteljske tajne. Međutim, bolest mijenja ljude, a tako i njihove želje...

Otkako se Kate Middleton povukla iz javnosti zbog karcinoma, cijela je obitelj stavila obiteljske razmirice na stranu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Želimo zdravlje i brzo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će doći u privatnosti i miru', stoji u miroljubivoj izjavi vojvoda od Sussexa, a njihovu su ruku pomirenja, na iznenađenje mnogih, Kate i William s radošću prihvatili te jedan kraljevski stručnjak tvrdi kako princ William i princeza Kate daju sve od sebe kako bi okončali svađu s princem Harryjem i Meghan Markle.

Kraljevski stručnjak Tom Quinn tvrdi da su William i Kate kontaktirali Harryja i Meghan pozivajući ih da dovedu svoju djecu, princa Archieja i princezu Lilibet, u posjet Velikoj Britaniji. Ipak, uvjeren je da Meghan na taj poziv ne bi pristala.

'Nema šanse da bi Meghan dovela djecu u Ujedinjeno Kraljevstvo. William i Kate su predložili da Meghan i Harry dovedu djecu i da se dva para i njihove obitelji pokušaju pomiriti, ali prijedlog ne vodi nikamo daleko', tvrdi Quinn za Mirror.

  • +2
Princ William i princ Harry Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER