PALA JE I NOVA FRIZURA

Od problematičnog holivudskog dečka do pravog obiteljskog čovjeka: Novi imidž Macaulayja Culkina mogao bi vas iznenaditi

05.04.2022 u 21:32

Bionic
Reading

Pamtimo ga kao preslatkog dječaka iz božićnih klasika 'Sam u kući', ali Macaulay Culkin nekima je u sjećanju i kao vrlo problematičan holivudski momak koji je nizao skandale. Danas se 41-godišnjih glumac trudi biti sabran otac i partner te njeguje miran obiteljski život

Možda će vas začuditi informacija da nekoć omiljeni dječak Kevin iz filmova 'Sam u kući' gazi četrdesete, a s time je napokon prihvatio odgovornost i postao zreliji. Nakon dugogodišnjih problematičnih stanja, kada nije krio svoju ovisnost o raznim opijatima, Macaulay Culkin napravio je pravi životni zaokret.

Obiteljski život na prvom mu je mjestu, a dokazuju to i najnovije fotografije poznatog glumca. Snimljen je sa zaručnicom Brendom Song i 11-mjesečnim sinom Dakotom. Tročlana obitelj uživala je u opuštenoj šetnji gdje je glavnu riječ igrao veseli mališan.

Mnogi na ovim fotografijama ne bi na prvu ni prepoznali Culkina jer je znatno promijenio svoj imidž. Ima novu frizuru, a popunio je i figuru. Zanimljivo je da istu frizuru nosi i njegov sinčić.

Macaulay Culkin Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, Culkin i Song, bivša Disneyjeva zvijezda u vezi su od 2017. godine.

Glumac je teške trenutke proživljavao nakon prekida osmogodišnje ljubavne veze s glumačkom kolegicom Milom Kunis.

Iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner kojom se oženio 1998. godine i rastao nakon dvije godine. Kako se tada govorilo, razlog njihovog razlaza leži u činjenici što je ona željela imati djecu dok se on želio posvetiti svojoj glumačkoj karijeri.