RASKOŠNA CEREMONIJA

Od lokacije do vjenčanice: Otkriveni detalji vjenčanja najljepše žene svijeta i slavnog glazbenika

15.11.2018 u 21:39

Bionic
Reading

Kako se njihovo vjenčanje bliži, tako Priyanka Chopra i Nick Jonas odrađuju posljednje pripreme prije velikog slavlja, a nakon dugo nagađanja gdje će se vjenčanje održati, potvrđeno je kako će glumica i glazbenik sudbonosno 'da' izgovoriti u Indiji, odakle je glumica rodom, i to u grandioznom hotelu u kojem noćenje košta vrtoglavih 400,000 kuna

Holivudska ljepotica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas stati će pred oltar 1.prosinca, a izvor blizak paru otkrio je kako će se svadbeno slavlje održati u prekrasnoj palači Umaid Bhawan u indijskom gradu Jodhpuru u kojem će par uživati u kompletnoj usluzi, od batlera koji im je na raspolaganju od 0 do 24, do privatne spa prostorije za opuštanje.

Grandiozni hotel u kojem si boravak može priuštiti isključivo klijentela dubokog džepa na raspolaganju nudi 65 posebno dizajniranih soba i apartmana ukrašenih umjetninama i antikvitetima. Očekuje se kako će glumica i njen odabranik odsjesti u ekskluzivnom apartmanu Maharani Suite u kojem će provesti i svoju prvu bračnu noć.

Par će za svoje vjenčanje na raspolaganju imati više od deset hektara privatnog posjeda koji okružuju hotel - nepregledne zelene livade ukrašene cvijećem, ukoliko se par odluči za vjenčanje na otvorenom, a društvo će uzvanicima u tom slučaju praviti i pauni kojih je imanje prepuno.

  • +6
Umaid Bhawan Palace Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Apartman u kojem će odsjesti mladenci ima predivnu kupaonicu koju je dizajnirao poljski umjetnik, Stefan Norblin, a posebnost kupaonice je ta što su zidovi i podovi izrađeni od ružičastog talijanskog mramora te sadrži luksuzni jacuzzi i saunu.

U hotelu su ranije odsjeli i redom utjecajne ličnosti poput princa Charlesa i vojvotkinje Camille od Cornwalla, princa Andrewa i Micka Jaggera, a manje je poznato da se u istom hotelu 2007. godine vjenčala i glumica Elizabeth Hurley za svog, sada već bivšeg supruga, poduzetnika Aruna Nayara.

Priyanka i 10 godina mlađi Nick objavili su svoje zaruke u srpnju što je javnost poprilično iznenadilo, obzirom da su glumica i pjevač dotada bili u vezi tek dva mjeseca.

  • +6
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni par će navodno održati i nekoliko zabava prije samog vjenčanja.

'Održat će se nekoliko događanja prije vječanja, uključujući i katolička misa koja će se također održati u Indiji', rekao je anonimni izvor za The Sun.

'Sve će kulminirati indijskim vjenčanjem 1. prosinca u palači, gdje će izmijeniti bračne zavjete na tradicionalan način unutar mandapa (indijski oltar)', rekao je izvor.

'Između ostalog, planirana je i mehndi zabava na kojoj će uzvanici biti ukrašeni hennom', otkrio je izvor.

Pretpostavlja se kako će Jonas biti odjeven u boju bjelokosti, a djeveruše će nositi kreacije koje je dizajnirao Ralph Lauren, dok će nekadašnja Miss Svijeta nositi crvenu haljinu. Vjeruje se i kako je počasnu ulogu kume glumica povjerila svojoj dugogodišnjoj prijateljici, filmskoj producentici Mubini Rattonsey.

  • +13
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia