NAKON 15 GODINA

Od bajkovitog vjenčanja do razvoda: Što je presudilo ljubavi Martine i Ante Todorića?

17.10.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Početkom studenog ove godine trebali su obilježiti 15. godišnjicu braka. Ipak, od velikog slavlja neće biti ništa jer je Martina Todorić odlučila podnijeti papire za razvod od najstarijeg sina Ivice Todorića, Ante Todorića. Svoj su privatni život uvijek krili od očiju javnosti, s obitelji se nikada nisu naslikavali po događanjima, a tko je krivac za razvod, znaju samo njih dvoje

'Točno je da ih zastupam u postupku razvoda braka, ali ništa vezano uz sam postupak ne mogu komentirati jer je prema zakonu javnost isključena, a radi se o zaštiti interesa njihove malodobne djece. Molim da se poštuje privatnost moje stranke i vezano uz to neću dalje komentirati postupak', izjava je to o brakorazvodnoj parnici, koju je za Jutarnji list dala odvjetnica Martine Todorić, Tereza Tea Krešić.

  • +12
Martina i Ante Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Time su zapravo potvrđena nagađanja koja se danas cijelog dana pojavljuju u medijima da je braku najstarijeg sina Ivice Todorića, 38-godišnjeg Ante Todorića i njegove godinu dana mlađe supruge Martine nakon gotovo petnaest godina, tijekom kojih su dobili troje djece, došao kraj.

Budući da se i ova vijest pojavila u tijeku privođenja čelnih ljudi koncerna Agrokor, odvjetnica je naglasila kako brakorazvodna parnica 'nema nikakve veze s aktualnim događanjima u Agrokoru'.

Ova vijest pomalo je iznenadila jer se brak Martine i Ante Todorića činio idealnim. Svoj su privatni i obiteljski život vodili daleko od očiju javnosti, rijetko se zajedno pojavljujući na događanjima, a isti su princip imali i kada je bila riječ o njihovo troje djece - kćerkica od 14 i 11 godina i devetogodišnjeg sina.

Bivša miss Hrvatske, koja je tu titulu osvojila 1997. godine, kao prva, do tada, plavokosa hrvatska predstavnica, većinom se pojavljivala na rođendanima i slavljima svojih javnosti dobro poznatih prijateljica, uvijek pomno dotjerana.

Njihova ljubavna priča započela je nedugo nakon svjetskog izbora na Sejšelima, a sve su okrunili brakom početkom studenog 2002. godine pred tristotinjak uzvanika u tadašnjem hotelu Opera u Zagrebu. Za bajkovito vjenčanje Martina je odjenula vjenčanicu koju je sama osmislila i dala izraditi u jednom talijanskom modnom salonu, a poslije ponoći presvukla se u haljinu s potpisom Versacea. Sve uzvanike tada su zabavljali Jasmin Stavros, Jole i bend Kužiš stari moj.

  • +8
Martina i Ante Todorić na proslavi rođendana srpskog biznismena Ljubiše Krstajića Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić/Pixsell

Kako se tada pisalo u medijima, dio prihoda od vjenčanja supružnici Todorić odlučili su donirati bolnici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Godine 2003. rodila im se najstarija kći, koja danas ima 14 godina, tri godine kasnije još jedna, dok je jedini muški nasljednik rođen 2008. godine.

  • +16
Ante Todorić na svojoj jahti Jana Split plovi oko Paklenih otoka Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL

Na svojoj supruzi nikada nije štedio, pa ju je tako i za njezin 30. rođendan odlučio iznenaditi rođendanskom proslavom u povijesnoj jezgri Dubrovnika - u restoranu Gil's. Slavlju je nazočilo pedesetak uzvanika, za koje su bile i rezervirane sobe u hotelu Excelsior, a tada, prije sedam godina, pričalo se kako su se ukupni troškovi proslave popeli do pola milijuna kuna.

Koji je točan razlog za to da nakon petnaest godina naizgled bračne idile odluče krenuti svatko svojim putem, nije poznato.