bajka se urušava

Martina i Ante Todorić razvode se nakon 15 godina braka

17.10.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme šuška da Iva Balent, kći Ivice Todorića, ima problema u braku, a s istim se problemima suočava i njezin mlađi brat Ante. Navodno je bivša miss Hrvatske i supruga Ante Todorića, Martina, sudu predala papire za razvod braka

Bivša misica Martina Todorić nedavno je navodno angažirala odvjetnicu te sudu predala papire za razvod braka, donosi Jutarnji list.

'Točno je da ih zastupam u postupku razvoda braka, ali ništa vezano uz sam postupak ne mogu komentirati jer je prema zakonu javnost isključena, a radi se o zaštiti interesa njihove malodobne djece. Molim da se poštuje privatnost moje stranke i vezano uz to neću dalje komentirati postupak', rekla je za Jutarnji list odvjetnica Martine Todorić, Tereza Tea Krešić, i dodala da ovaj postupak nema nikakve veze s aktualnim događanjima u Agrokoru.

Nagađa se da bi jedan od razloga za razvod mogao biti pokušaj sprečavanja ovrhe nekretnina i zamrzavanja novca na računima koji glase na Antu Todorića. U tom slučaju razvod braka bio bi sporazuman i sva imovina bi se prepisala na nju i/ili na djecu.

Bivša miss Hrvatske Martina i Ante Todorić u braku su od 2002. godine i imaju troje djece: dvije djevojčice od 14 i 11 godina i devetogodišnjeg sina.

Ante Todorić najpovučeniji je od troje djece Ivice Todorića. Rijetko ga se moglo vidjeti u javnosti, osim kada su u pitanju bili neki poslovni događaji. 

  • +12
Martina Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Nina Djurdjevic/PIXSELL