SPREMAN ZA POSLJEDNJI NAKLON

Obožavateljicama latino zavodnika miješaju se osjećaji radosti i tuge: Enrique Iglesias najavio dvostruki album, vjerojatno posljednji

05.09.2021 u 12:48

Bionic
Reading

U petak je 46-godišnji pjevač sudjelovao u razgovoru s Rickyjem Martinom i Sebastianom Yatrom povodom promocije njihove nadolazeće turneje, i tom je prilikom iznenadio obožavatelje otkrićem da bi njegov nadolazeći album naziva 'Final' mogao biti i posljednji

'Mogao bi to biti moj posljednji album. To nije nešto o čemu sam razmišljao posljednjih nekoliko mjeseci, to je nešto o čemu razmišljam već nekoliko godina', rekao je Iglesias svojim kolegama o albumu koji bi trebao biti objavljen 17. rujna.

'Sastojat će se od dva dijela, ali oni su konačni. U tom sam trenutku svog života, u tom poglavlju svog života, kada mislim da je pravo vrijeme da završim s tim i o tome razmišljam od 2015. godine', dodao je Iglesias.

'FINAL ALBUM. Dugo je dolazio... moj FINAL ALBUM izlazi 17. rujna!!! Hvala vam Ricky Martin i Sebastian Yatra na sjajnom razgovoru, a posebno hvala svim mojim obožavateljima. Najbolji ste! Vidimo se uskoro. Obećavam vam nezaboravnu turneju #FINALALBUM', napisao je Iglesias uz video zapis kojega je podijelio na Instagramu.

Iglesias je svoj istoimeni debitantski album objavio još 1995. godine. Kasnije je objavio brojne druge albume, između ostalih 'Escape' it 2001. godine, 'Euphoria' iz 2010. i posljednji album 'Sex and Love' iz 2014. godine.

Tijekom iskrenog razgovora s Martinom (49) i Yatrom (26), pjevač je uvjeravao obožavatelje da objavljivanje 11. studijskog albuma ne znači kraj njegove glazbene karijere.

  • +6
Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: MAMU / Backgrid UK / Profimedia

'Nikad neću prestati pisati pjesme, jer ih volim pisati, ali činit ću to na drugačiji način što znači da ne moraju nužno biti zapakirane u album, pa mi je ovaj prijekt važan', objasnio je Iglesias.

U drugoj objavi na Instagramu Iglesias je podijelio i naslovnicu albuma FINAL – crno-bijelu fotografiju na kojoj sjedi sa šiltericom i kapuljačom na glavi.

'Final Vol. 1' trebao bi biti objavljen 17. rujna.