SVLADALE GA EMOCIJE

Objava koja tjera suze na oči: Luka Vidović prisjetio se oca Ivice Vidovića na dan kada bi legendarni glumac proslavio 83. rođendan

10.05.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Prije jedanaest godina preminuo je istaknuti glumac Ivica Vidović kojeg mnogi pamte iz uloga u 'Našem malom mistu', 'Ritmu zločina', 'Kužiš stari moj', te 'Velom mistu'. Njegov najstariji sin Luka Vidović danas je posebno emotivan jer bi njegovom ocu bio 83. rođendan, a tim povodom pripremio mu je posebnu poruku koja tjera suze na oči

‘Ej Stari danas bi imao 83, vjerojatno bi bio u kombiju Rugantina s Gordanom na putu za jer vam je sutra premijera baš u Komiži! Eto na žalost gore si sad s mamom, Borisom, Mujicom, Ivom, Špirom, Bobijem, Pređom, Kikjem, Emilom, Lalom imate čitaće probe! Jupa, Krsto i Zoki Tadić režiraju neku verziju ‘Ribarskih 2.0.’ Smoje štriha! Nero te navlači jer hoće tenisku lopticu. Ti mu vičeš: Čekaj čas!! .. Pavo i Cico će zavrnut rundu al ‘samo’ jednu, nakon probe! Oliver u pozadini na klaviru....’, započeo je svoju poruku na Facebook profilu 43-godišnji Luka Vidović, sin pokojnog legendarnog glumca Ivice Vidovića. Uz istu je objavio staru fotografiju s ocem.

Potom je nastavio u nešto osobnijem tonu, te svojim riječima naprosto izazvao suze u očima brojnih obožavatelja njegova oca.

‘Šteta da nisi vidio Filipa kako uživa u plesu,kako ima šarmantan osmjeh.. skoro kao nas dvojica. Uživa u plesu kao riba u vodi! Iako eto morali smo nabiti telefonske račune da ga spasimo! Bio bi ponosan ....’, napisao je Luka misleći pritom na Filipa Vidovića koji se trenutno natječe u emisiji ‘Ples sa zvijezdama’.

‘Šteta da nisi tu da vidiš Anin uspjeh na drugom kontinentu, glavna u velikoj produkciji, jedne velike firme! Postala je prava faca! Bio bi ponosan.... ‘, dodao je potom Luka misleći na polusestru Anu.

‘A kaj se mene tiče, znaš onu dvojicu kaj si mi dao da ih gledam na VHS-u prije 22 godine? Bio sam im gost u emisiji! I da nastupio sam na najvećoj sceni svijeta u Vegasu. Valjda bi bio ponosan... Pa bi nazdravili s jednom travaricom. A pogotovo je šteta da te nema jer je Hajduk u igri za duplu titulu... Čak mi je i Mlinka rekao: ‘Nek osvoje bar jednu zbog Ivice!’, završio je poznati mađioničar svoju podužu objavu svom voljenom ocu Ivici.

  • +3
Filip Vidović (Ples sa zvijezdama) Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Podsjetimo, Ivica Vidović preminuo je u travnju 2011. godine nakon duge i teške bolesti u 72. godini života.