MORSKE RADOSTI

Obiteljska idila legendarnog nogometaša: Ne odvaja se od zgodne supruge

20.07.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Bivši nogometaš koji se prije dva mjeseca oprostio od nogometne karijere nakon odmora u Grčkoj vruće ljetne dane provodi s najbližima na plaži u okolici Rima

Prije otprilike mjesec dana skladnu obitelj Francesca Tottija mogli smo vidjeti kako uživa u početku ljeta na grčkom otoku Mikonosu, a sada se isti scenarij odvija na talijanskoj južnoj obali.

Nogometaš koji se krajem svibnja na vrlo emotivan način oprostio od nogometa i svog voljenog kluba sada uživa u zasluženoj 'mirovini'.

  • +18
Totti na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Paparazzi fotografi su ga tako ulovili na odmoru nedaleko od Rima, točnije u gradiću Sabaudia, u koji se uputio s prekrasnom suprugom Ilary Blasi i njihove troje djece.

Brižni otac još je jedanput pokazao svoju nježniju stranu i to koliko mu je obitelj važna. Dok je trčkarao za najmlađom kćerkicom Isabel, svi su pogledi bili upereni u njegov isklesani torzo.

Savršenom figurom, osim toga, pohvalila se supruga slavnog nogometaša, inače poznata manekenka, televizijska voditeljica i majka troje djece. 

  • +14
Ilary Blasi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok se najmlađa kćerkica najviše zabavljala igrom u pijesku, 10-godišnju Chanel i godinu dana starijeg Christiana više su mamili valovi i daska za surfanje, u čemu im se kasnije pridružio i otac.